Een gevulde krans gemaakt

Op 2 oktober hebben we met een kleine, maar gezellige, groep een workshop krans maken gevolgd. De workshop werd gegeven door Koen van ‘Bloemen van Koen’ uit Middelburg.

Hoewel er regelmatig vraag naar is, was dit de eerste keer dat Koen een workshop gaf. Dat was echter niet te merken. De instructies en hulp waren prima en Koen had er voor gezorgd dat er ruim voldoende materiaal voorhanden was.

Vullen
Iedere deelnemer kreeg een lege krans en vulde die vervolgens op met seizoens-materiaal zoals: lampionnetjes, rozenbottels, gedroogde grassen, pepers, dadels, sierkomkommers, sierappels en nog veel meer. Koen moedigde ons aan om vooral niet te zuinig te zijn met het materiaal.

Door de goede materialen, begeleiding en het homemade appelgebak bij de koffie, hebben we een prima workshop gehad die zeker voor herhaling vatbaar is!

Carolina Osinga

Dit bericht is geplaatst in Verslag activiteit. Bookmark de permalink.