LIDMAATSCHAP

Ben je werkzaam bij het Ministerie van Financiën of nu met pensioen, maar werkzaam geweest bij het Ministerie van Financiën? Dan kun je lid worden van Personeelsvereniging A.M.O.R. Het lidmaatschap van de personeelsvereniging kost je € 20,- per jaar.

Partnerlid
Ben je werkzaam bij het Ministerie van Financiën of nu met pensioen, maar werkzaam geweest bij het Ministerie van Financiën? En is je partner al lid van A.M.O.R.? Dan kun je partnerlid worden van Personeelsvereniging A.M.O.R. Het lidmaatschap van de personeelsvereniging kost je dan € 10,- per jaar. (Dus samen lid voor € 30 per jaar)

Duur van het lidmaatschap
Je gaat het lidmaatschap aan voor minimaal 1 jaar tenzij je voortijdig de dienst verlaat.
Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd voor steeds 1 kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap kan per 1 januari van een jaar en dat doe je uiterlijk 1 december van het voorgaande jaar.  In 2023 opzeggen, betekent vanaf 1 januari 2024 geen lid meer.

Activiteiten
Activiteiten vinden plaats in eigen tijd, tenzij anders vermeld, en op eigen risico. Indien je bij een activiteit een introducé mag meenemen, dan mag dit geen collega zijn. Door je aan te melden voor een activiteit geef je toestemming tot het plaatsen van foto’s op de website.
Wil je dit liever niet, dan kun je dit aangeven bij het bestuur. 

IK WIL LID WORDEN VAN PERSONEELSVERENIGING A.M.O.R.

Ik wil mijn lidmaatschap van Personeelsvereniging A.M.O.R. opzeggen.