RWS

Onderstaand lees je over activiteiten van de personeelsvereniging van Rijkswaterstaat. Leden van A.M.O.R. mogen meedoen aan deze activiteiten. Je krijgt echter geen bijdrage van A.M.O.R. Je betaalt dus de niet-ledenprijs.

Wil je aan een activiteit meedoen, dan meld je jezelf rechtstreeks bij Rijkswaterstaat. Dat doe je via het e-mailadres ZD.personeelsvereniging@rws.nl.

De onderstaande teksten zijn overgenomen van Rijkswaterstaat. A.M.O.R. heeft hier geen invloed op gehad of enige vorm van redactie op toegepast.

Workshop beelden maken | 14 september | 13.30 – 16.30 uur | Koudekerke

We gaan tijdens deze workshop een beeld maken met een Afrikaanse of Westerse uitstraling, maar net wat jij mooi vindt ! De workshop duurt ongeveer 3 uur. Uitgangspunt is een stalen pin op een stenen sokkeltje waarop het afrikaanse of westerse hoofdje is bevestigd. Dit is de basis waarmee je verder aan de slag gaat.

Daarna maak je een keuze:
– Je kiest voor een gekleurd beeld bestaande uit klei die je bewerkt met verschillende kleurpigmenten (zie de gekleurde foto’s)  Kosten: € 39,50
Of
– Je kiest voor een wit beeld dat deels bestaat uit klei en verder wordt bewerkt met moerbeischors (zie de witte foto’s) Kosten: € 39,50
Of
Je kiest voor een duo beeld dat deels bestaat uit klei die je bewerkt met verschillende kleurpigmenten of met moerbeischors.  LET OP: bij deze workshop moet je je aanmelden met 2 personen. De een  maakt een mannelijk beeld en de andere een  vrouwelijk beeld. Kosten: € 39,50 p.p.

 

Verdere uitleg over hoe de klei en kleurpigmenten en de moerbeischors worden verwerkt wordt tijdens de workshop uitgelegd.

Wil je voorbeelden zien? Kijk dan eens op de website: www.slagerskunst.nl bij de beelden.      

De workshop wordt gegeven door Annemarie Slager en Patty van Keulen.
Adres: Atelier Flowers | Meulpad 11 |4371 MZ | Koudekerke
Tijdstip:
13.30-16.30 uur
Aanmelden kan vóór 01 augustus 2019. Minimaal 7 personen en maximaal 14 personen.
Leden € 26,50 en voor niet leden  € 39,50 per persoon.
De prijzen zijn inclusief 2x koffie/thee met wat lekkers.
Het bedrag graag overmaken op rekening van de PV,
ING  IBANnummer NL64 INGB 000 255 38 48 t.n.v. PV RWS Zeeland o.v.v. “Workshop Beelden”
Geef s.v.p. bij de aanmelding aan om welke beeld het gaat (gekleurd, wit beeld of duo beeld).
14 september = een tolvrije Westerscheldetunneldag