Verslag kookworkshop

Afgelopen 25 oktober organiseerde A.M.O.R. een kookworkshop bij Hotel Loskade 45 in Middelburg. Traiteur Dennis verzorgde de workshop.
Door Carolina Osinga

Om 17.00 uur heette Dennis ons welkom met een drankje en kregen we uitleg over het menu. We werkten vervolgens in tweetallen aan de gangen.

Menu
Het voorgerecht bestond uit paddenstoelencrèmesoep van paddenstoelen die Dennis          ’s morgens zelf in het bos had geplukt. De bouillon voor de soep werd getrokken van verse groenten en het karkas van een kip.

De kip zelf werd als hoofdgerecht, – krokant gebakken kip met eigen jus – bereid. Voor de visliefhebbers werd er tarbot gemaakt.

Ook hoorden er  een aardappelmousseline en seizoensgroenten bij het hoofdgerecht. Als laatste maakten en aten we het dessert: Coupe Romanoff met rood fruit.

Iedereen heeft heerlijk gegeten en had een goed gevuld bord. Al met al een geslaagde en vooral een gezellige avond!

 

Dit bericht is geplaatst in Verslag activiteit. Bookmark de permalink.