Londen 15-17 december 2017

 

A.M.O.R. organiseert een busreis naar Londen van 15 tot en met 17 december 2017.

We vertrekken 15 december om 6.00 uur* vanaf het Transferium in Breda, vervolgens rijdt de bus naar de Wouwse Tol in Bergen op Zoom, de ANWB in Kapelle, het Tolplein, het busstation WST in Terneuzen en als laatste naar Calais, waar we om 12.25 uur met de ferry de oversteek naar Dover maken; de aankomst in Londen zal om 15.00 uur (p.t.) zijn. De definitieve opstapplaatsen en -tijden volgen t.z.t.

Hotel

We verblijven in hotel Royal National Royal-national London op basis van logies met continentaal ontbijt in een tweepersoonskamer* * meerprijs English breakfast € 9,25 p.p.p.d.  dit kan ook ter plekke worden  geregeld. * toeslag 1-persoonskamer € 98,50 p.p. (totaal).

Op vrijdag- of zaterdagavond zal er een stadrondrit worden verzorgd (afhankelijk van het rijtijdenbesluit).

Zaterdag heeft u na het ontbijt de hele dag om de stad te verkennen. Op zondag 17 december heeft u nog tot 15.00 uur de tijd om de laatste kerstinkopen te doen; het vertrek uit Londen staat gepland om 15.00 uur. De ferry Dover-Calais vertrekt om 18.20 uur en om 20.50 (p.t.) uur rijdt de bus weer richting de opstapplaatsen.

Kosten
De prijs voor leden bedraagt € 170 p.p. Ieder lid mag één introducé (geen collega) tegen dezelfde prijs meenemen, extra introducés betalen € 188,50 p.p. De niet-leden prijs bedraagt € 188,50 p.p.

De prijs is inclusief vervoer met luxe touringcar en de overtocht per ferry, 2 overnachtingen met continentaal ontbijt en de stadsrondrit.

December is een populaire maand voor reisjes naar Londen, dit is de reden dat we nu al deze reis aanbieden. Wil je dus mee naar Londen in december? Meld je dan vóór 17 mei aan via ik ga mee naar Londen (je ontvangt een bevestiging), zodra we zeker zijn dat de reis doorgaat, brengen we je daarvan op de hoogte.

Neem je een introducé mee? Dan graag zijn of haar volledige naam doorgeven.

Voor vragen kun je terecht bij Monique de Kraker (06) 1179 1977.

 

Dit bericht is geplaatst in Archief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *