Burn Out voor Beginners LET OP! NIEUWE DATUM! Nog twee kaarten beschikbaar!

Theatervoorstelling Arnout van de Bossche (Scheldetheater)


Let op! Er is een nieuwe datum gepland voor de voorstelling: zaterdag 30 oktober 2021! De reeds bestelde kaarten blijven geldig!
Zaterdag 30 oktober 2021 kun je met personeelsvereniging AMOR naar de theatervoorstelling van Arnout van de Bossche in het Scheldetheater in Terneuzen. De voorstelling begint om 20:00 uur.

De voorstelling
Arnout Van den Bossche is een Vlaamse stand-upcomedian en burgerlijk ingenieur. In 2009 won hij Humo’s Comedy Cup. Kenmerkend voor zijn stijl is het gebruik van zijn flip-over met stiften en zijn maatpak met gecombineerde das, bril en schoenen

Voor deze show haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag van de managers…

Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken.  Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken!

https://arnoutvandenbossche.be

Kosten
De kosten voor deze voorstelling zijn voor leden 10 euro (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs). Niet- leden betalen 17,50. Deze toegangsprijs in inclusief pauzedrankje!
Let op! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus op=op!

Wanneer: zaterdagavond 30 oktober 2021, aanvang 20:00 uur
Waar: Scheldetheater, Westkolkstraat 16, 4531 AW Terneuzen
Kosten leden: 10 euro (elk lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs), niet- leden betalen 17,50 euro. Prijzen zijn inclusief pauzedrankje.
Aanmelden: voor 30 oktober 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Burn Out’

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit. Bookmark de permalink.