Maikel Harte – De Coronasessies *uitgesteld*

Hij had zich er eigenlijk al bij neergelegd dat er dit jaar geen toertje  langs de Zeeuwse theaters zou zijn, maar helemaal niet optreden in 2020:  dat ging Maikel Harte uiteindelijk toch te ver. We moeten er het beste van zien te maken, ook al vraagt dat wat aanpassing. Harte komt dit jaar helemaal alleen, zonder band, recht van tussen schuifdeuren met een voorstelling van 75 minuten.  Hij is uw medicijnman en amateurpsycholoog in coronatijd, al heeft hij maar één recept: humor. Maar een beetje  Zeeuwse flauwekul is misschien wel harder nodig dan ooit te voren. Boek nu uw coronasessie, het zal heilzaam zijn.

Ga met personeelsvereniging AMOR mee naar één van de voorstellingen:
7 oktober 2020 Schouwburg Middelburg
16 oktober 2020 De Mythe Goes
24 oktober 2020 Scheldetheater Terneuzen

Op elk van de avonden worden twee sessies gegeven, de eerste om 19:30 uur en de tweede om 21:30 uur. We hebben slechts een beperkt aantal kaarten, dus op=op! Op volgorde van binnenkomst zullen de kaarten worden verdeeld.
Update! De kaarten voor de voorstelling van 7 oktober 2020 21.30 uur zijn op verzoek van het theater omgezet naar kaarten om 19.30 uur!!
In verband met de aangescherpte maatregelen zijn de voorstellingen in Goes en Terneuzen uitgesteld tot een nader te bepalen datum! Degenen met kaarten worden via de mail op de hoogte gesteld!

De kosten per kaart zijn voor leden 15 euro, elk lid mag twee kaarten tegen ledenprijs bestellen. Wil je meer kaarten, neem dan contact op met het bestuur of stuur een mail. Toegangsprijs is inclusief drankje na afloop!

Wanneer en waar: 7 oktober 2020 Schouwburg Middelburg, 16 oktober De Mythe Goes, 24 oktober Scheldetheater Terneuzen
Kosten leden: 15 euro per kaart (niet- leden 21 euro per kaart)
Aanmelden: voor 1 oktober 2020, maar let op vol=vol!
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Maikel Harte’

Maikel Harte – De Coronasessies

  • Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
  • Geef hier aan welke voorstelling je voorkeur heeft
Dit bericht is geplaatst in Avondje uit. Bookmark de permalink.