City Escape Game Middelburg

Zin in een zenuwslopend uitje met familie en/of vrienden??
Ervaar de spanning van een escaperoom maar dan buiten!

In de herfstvakantie biedt Personeelsvereniging A.M.O.R. een leuke en spannende City-game ervaring aan in Middelburg!

Thema
Ontrafel het spannende mysterie in de city-escape game, gebaseerd op de populaire Netflixserie “La Casa de Papel”. Ontrafel het mysterie van El Professor, Tokyo, Rio, Denver en Nairobi.

Hoe werkt het?
In teams van 2 tot 6 personen ga je onderling de strijd aan met El Professor. Deze communiceert via een geheime app, waarin op ingenieuze wijze de locatie verborgen is, waar criminelen naar toe moeten na hun ontsnapping.

En, niet onbelangrijk, waar en wanneer de groep weer samenkomt voor hun volgende overval!  De Spaanse politie roept jullie hulp in om hem en zijn team te stoppen!  Via opdrachten in escaperoom-stijl, fotoraadsels, hersenkrakers en gps-missies zullen jullie je een weg door de binnenstad banen om het mysterie op te lossen.

Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of tablet met internetverbinding. Geschikt voor jong en oud (vanaf 10 jaar). Voor de winnaar ligt een leuke prijs klaar!

Waar en wanneer?
Op dinsdag 20 oktober 2020 in het centrum van Middelburg. Tijd en locatie hoor je later! We hebben minimaal vier teams nodig om het spel door te kunnen laten gaan. Elk lid mag zich met één team aanmelden. Per team heb je minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers nodig. Let op, hou je hierbij aan de RIVM-maatregelen, zoals die zijn vastgesteld in verband met het corona-virus. 

Kosten
Voor elk team heb je één voucher nodig. Voor leden kost een voucher voor een team 5 euro, niet- leden betalen 10 euro.

Wanneer: dinsdag 20 oktober 2020
Waar: Middelburg, centrum
Kosten: Leden betalen 5 euro (per voucher), niet-leden betalen 10 euro (per voucher). Maximaal twee vouchers tegen ledenprijs per lid.
Aanmelden: voor 1 oktober 2020
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘City Game’

City Game Middelburg

  • Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
Dit bericht is geplaatst in Spel. Bookmark de permalink.