Krakau in Kerstsfeer

Wil je de mooie stad Krakau eens in kerstsfeer meemaken? Ga dan op 29 november mee naar deze Oost-Europese stad met personeelsvereniging Amor.

We vliegen met KLM vanaf Schiphol naar Krakau. We zijn er in geslaagd om een leuk hotel te vinden vlak bij het oude centrum. Het hotel ligt op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden. Vanuit Krakau zijn diverse excursie mogelijkheden. Deze periode is de stad in kerstsferen aangekleed.

Reisschema
Donderdag 29 november vertrekken we om 13.50 uur met vlucht KL1995 naar Krakau, waar we om 15.45 uur landen. Na de transfer naar het hotel zijn de verdere middag en avond ter vrije besteding.

De terugreis is op zondag 2 december. Vlucht KL1996 vertrekt om 16.15 uur en landt om 18.15 uur op Schiphol.

Hotel Ibis Stare Miasto
Het driesterren hotel ligt in het hart van de stad, op zeer korte loopafstand van het treinstation Kraków Główny. Het heeft kamers met airconditioning en een eigen badkamer. De Grote Markt ligt op 700 meter afstand.

Er wordt een ontbijtbuffet geserveerd (inclusief). In het hotel zijn een restaurant en een bar aanwezig.

Verblijf
Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december kan je Krakau op eigen gelegenheid gaan ontdekken. Optioneel is er een bezoek aan Auschwitz te boeken (kosten ca. € 31,– p.p.), geef dit bij je aanmelding aan.

Op zondag 2 december heb je nog tijd om de laatste inkopen te doen of over de kerstmarkt te slenteren. In de loop van de middag worden we opgehaald en naar het vliegveld gebracht.

Kosten
De prijs voor deze 4-daagse reis bedraagt € 375,– per persoon voor leden en max. 1 introducé (huisgenoot/vriend(in)). Voor niet-leden en overige deelnemers is de prijs
€ 415,– per persoon. Voor het gebruik van een 1-persoonskamer geldt een toeslag van
€ 80,–.

Hiervoor krijg je de vlucht A’dam-Krakau v.v., transfer in Krakau, 3 overnachtingen in hotel Ibis Stare Miasto *** incl. ontbijt en toeristenbelasting.

Transfer in Nederland is optioneel en bij voldoende aanmeldingen kan dit geregeld worden. De kosten bedragen ca. € 50,– p.p. Geef dit bij aanmelding aan.

Aanmelden
Aanmelden doe je via ik ga mee naar Krakau of personeelsvereniging.Amor@belastingdienst.nl en laat weten of je iemand meeneemt, of je naar Auschwitz wilt en of je gebruik wilt maken van transfer in Nederland.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.