Uitslag fotowedstrijd

Het was voor ons lastig kiezen welke foto we het mooiste vonden. Dankzij de deskundige hulp van fotograaf Peter Goossen, zijn we er toch uitgekomen. In dit bericht lees je wie er gewonnen hebben en kun je ook de andere deelnemende foto’s bekijken.

De winnaars mogen hun foto’s in kantoor Middelburg exposeren. Bovendien ontvangt de overall-winnaar een mooie afdruk om thuis aan de muur te hangen! Helaas mogen we voorlopig nog niet naar kantoor en stellen we het exposeren en het uitreiken van de afdruk nog even uit tot dit weer mogelijk is.

De winnaars feliciteren we van harte en alle deelnemers danken we heel erg voor hun inzendingen.

Overall-winnaar
Anton van Daalen – Paalhoofd

Eervolle vermelding
Judith Paanen – Sluizen bij Neeltje Jans

Eervolle vermelding
Jan Tavenier – Zonsopkomst Veerse Meer 

Eervolle vermelding
Barbra Frenks – Zeilboot

Hieronder zie je alle ingezonden foto’s. Klik op een foto voor de vergroting.

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Fotografie. Bookmark de permalink.