Wandelen met pv A.M.O.R.

Wil je gezellig een middagje wandelen? Dan heeft personeelsvereniging A.M.O.R. een leuke aanbieding voor je! Let op: houd bij het wandelen rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Wandeling en weetjesquiz
Maak een heerlijke wandeling door het mooie wandelgebied rondom Axel. Start je route bij Mia’s en haal daar je tasje met routekaart en quizvragen op aan de foodtruck. In de tas vind je ook nog een drankje en wat lekkers voor onderweg. De route is ongeveer 7 kilometer lang en met de leuke quiz neemt het ongeveer 2 uur in beslag. Bij terugkeer kan je je antwoorden checken en van de tegoedbon die ook in de tas zit, kun je nog een lekker drankje en/of heerlijke churros kopen bij de foodtruck!

Per tas (voor 2 personen) betaal je als lid van de personeelsvereniging
15 euro (max. één tas per lid). Je kunt deze route lopen op zaterdag 20 maart 2021 of zondag 21 maart 2021, geef je keuze aan op het formulier! Starten kan vanaf 10:00 uur. 

Stadswandeling 
Of loop je liever door de stad van Middelburg? Schrijf jezelf in via de site van stadswandeling0118 (kosten 3,50 euro) en ontvang de route met opdrachten en vragen en ontdek zo Middelburg! Er zijn verschillende routes beschikbaar. Let op: je kunt reserveren vanaf dinsdag 23 maart 2021 (16:00 uur), maar vol=vol! Je steunt de lokale horeca door onderweg een hapje en drankje te halen. Als lid van de personeelsvereniging ontvang je een lunchtas met lekkers bij Jells lunchcafé. In de tas vind je twee soorten wraps, een kleine pastasalade, een smoothie van vers fruit en een zakje met huisgemaakte zoetigheden.

Per tas (voor 2 personen) betaal je als lid van de personeelsvereniging 18 euro (max. één tas per lid). Je kunt deze route lopen in het weekend van zaterdag 27 maart 2021 en zondag 28 maart 2021, geef je keuze aan op het formulier!

 Wil je zowel in Axel als in Middelburg meelopen, dat mag!

Wanneer: 20/21 maart in Axel en/of 27/28 maart in Middelburg
Waar: Mia’s, Kanaalkade 3, 4571 CD Axel (roze foodtruck) en Jells, Nieuwe Kerkgang 1, 4331 BE Middelburg
Kosten: 15 euro per tas 2 personen (Axel) / 18 euro per tas per 2 personen (Middelburg)
Aanmelden: voor 19 maart 2021 (Axel), voor 25 maart 2021 (Middelburg)
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Wandelen maart 2021’

Wandelen met A.M.O.R.

  • Ben je lid van pv A.M.O.R. en wil je meewandelen, vul dan hier je naam in
  • Na aanmelden ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
    Je mag je voor zowel Axel als Middelburg inschrijven, maximaal 2 keuzes doorgeven a.u.b.
Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken, Spel, Sportief. Bookmark de permalink.