Grand Prix Formule 1 België

Let op! Er is maar een beperkte tijd om je op te geven, wees er dus snel bij!

In samenwerking met de personeelsvereniging van de Gemeente Middelburg kun je mee naar de Grand Prix Formule 1 in Spa Francorchamps op zondag 29 augustus 2021.

spagrandprix.com

Busreis
De dagtocht wordt georganiseerd door AMZ reizen. Je kunt opstappen in Middelburg, maar bij veel aanmeldingen kunnen er extra opstapplaatsen bijkomen. Het vertrek is ’s morgens vroeg, zodat de verwachte aankomsttijd in Spa rond 09:00 uur zal zijn.

Toegang
Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09.00 uur worden er namelijk wedstrijden verreden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

De reis is inclusief een Brons ticket. Dit is een ticket voor een voetgangerszone (geen zitplaatsen) die bijna rondom het gehele circuit loopt, voorzien van gigantische schermen om niets van de races te hoeven missen. Maak het jezelf gemakkelijk en neem bijvoorbeeld een klapstoel, draagbare radio en/of eten & drinken mee. Dit is allemaal toegestaan! Er zijn ook op het circuit voldoende mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken. Om 15.10 uur gaat het spektakel van start: de Grand Prix van België!

Na afloop van de race vertrekt de bus weer naar huiswaarts. De verwachte aankomsttijd voor Middelburg is 22.00 uur.

Kosten
De kosten bedragen voor leden van pv A.M.O.R. 205 euro p/p (tot 15 jaar 95 euro p/p). Ieder lid mag één introducé meenemen tegen ledenprijs. Voor niet-leden is de kostprijs 215 euro p/p (tot 15 jaar 105 euro p/p).

Meer informatie over de race en de Covid-maatregelen die van toepassing zijn, vind je op https://www.spagrandprix.com/nl/. Heb je nog vragen, gebruik dan het
contactformulier.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Wanneer: zondag 29 augustus 2021
Waar: Spa Francorchamps, opstapplaats Middelburg (meerdere opstapplaatsen mogelijk bij voldoende deelnemers)
Kosten: leden betalen 205 euro p/p (tot 15 jaar 95 euro p/p), niet-leden betalen 215 euro p/p (tot 15 jaar 105 euro p/p)
Aanmelden: voor 29 juli 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Formule1’

Dit bericht is geplaatst in Sportief, Uitstapje. Bookmark de permalink.