Dagtocht Leiden

Wil je naar de mooie en gezellige stad Leiden? Ga dan op 1 juni mee met personeelsvereniging Amor.

We reizen per comfortabele touringcar naar Leiden. Na aankomst genieten we bij stadcafé Van der Werff van koffie of thee met iets lekkers erbij. Vervolgens gaan we een stadsrondvaart maken vanaf de Beestenmarkt over de grachten. Rond 12.30 uur meren we weer aan en is de middag ter vrije besteding. Om 17.00 uur word je verwacht bij Proeflokaal Bregje aan de Breestraat 147 voor het diner.

Programma
– 08:00 uur vertrek Middelburg, ZEP bij Mini Mundi;
– 08:30 uur opstappen bij Kapelle, de ANWB;
– 09:00 uur opstappen Hoogerheide, P+R;
– 10:30 uur aankomst Leiden, ontvangst met koffie/thee en lekkernij;
– 11.30 uur rondvaart tot 12.30 uur;
– 17:00 uur diner Bregje;
– 19.30 uur met de bus terug naar de opstapplaatsen.

Middagprogramma
In de middag kun je een wandeling met gids maken (€12,– p.p.) of je kunt een fietstour door Leiden maken  (€25,– p.p.). Het middagprogramma gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. 

Wat kost het
De kosten voor deze dagtocht bedragen € 32,– per persoon voor leden en maximaal één introducé (huisgenoot/vriend(in)). Voor niet-leden en overige deelnemers is de prijs
€ 51,– per persoon. De prijs is inclusief heen- en terugreis, koffie/thee met wat lekkers, rondvaart en diner. Drankjes bij het diner zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Wil je mee naar Leiden, meld je dan aan via ik ga mee naar Leiden Geef daarbij ook aan waar je op wilt stappen, of je mee wilt doen met het middagprogramma en of  je dan kiest voor de fietstour of de wandeling. Het totaalbedrag graag over maken op de rekening van de personeelvereniging (NL32INBG0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging AMOR, o.v.v. Leiden).

Dit bericht is geplaatst in Reizen, Uitstapje. Bookmark de permalink.