Treinreis naar Berlijn van 26 t/m 29 mei 2022

Dat Berlijn erg populair als stedentrip-bestemming is niet zo verwonderlijk. De jarenlange tweedeling van de stad, zowel op politiek als fysiek, is een uniek stuk historie waar jong en oud gefascineerd door raken.
Dat de bevolking van Berlijn jarenlang van elkaar gescheiden heeft moeten leven door de Berlijnse Muur heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen. 
Maar Berlijn is meer dan de Berlijnse Muur, je kunt er heerlijk winkelen, in leuke restaurantjes eten of maak een uitstapje naar Potsdam, slenteren langs de Spree, er is heel veel te zien en te doen in deze stad.

Wil jij deze stad bezoeken? Ga dan van 26 tot en met 29 mei 2022 (Hemelvaart-weekend) mee met de Personeelsvereniging A.M.O.R.

Vervoer
Voor deze reis hebben we dit keer gekozen voor de trein. Reizen met de trein is CO-2 neutraal, snel en comfortabel. Onderweg hoef je niet op het verkeer te letten en kun je onder het genot van een hapje en drankje ontspannen. Vanuit Zeeland (en Brabant) reis je direct naar Amsterdam Centraal en van hier uit reis je via een directe verbinding naar Berlijn. Bij reisprogramma lees je meer over de vertrektijden.

Hotel
In het IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof hebben we de beschikking over 9 tweepersoons hotelkamers. We verblijven hier 3 nachten en ’s morgens begin je de dag met een heerlijk ontbijt. Het hotel beschikt over gratis wifi. Zondag de 29e uitchecken om 12.00 uur.
Het hotel ligt slechts 240 m van het station Berlin Hauptbahnhof, maar vanuit het hotel ben je ook zo in het centrum. Tijdens je verblijf ontvang je gratis OV-dagtickets voor de zones ABC (ook kun je hiermee naar Potsdam)

Kamers
Comfort op het hoogste niveau in het hotel op het centraal station van Berlijn!
De standaard kamer is 21 m² groot en is uitgerust met een Queensize bed, moderne badkamer met douche en toilet, verwarmd handdoekenrek, make-upspiegel, föhn, SKY TV, radio, bureau en een safe. 

Reisprogramma
Donderdag 26 mei 2022
We reizen als groep naar Amsterdam en naar Berlijn. Op de lijn Vlissingen – Amsterdam Centraal kun je op elk tussenliggend station opstappen. Je dient op eigen gelegenheid naar het station te gaan. Kom a.u.b. op tijd!
De vertrektijden zijn als volgt:
Vlissingen is 7.21 uur; Souburg 7.24 uur; Middelburg 7.29 uur; Arnemuiden 7.33 uur; Goes 7.44 uur; Kapelle 7.49 uur Kruiningen 7.54 uur; Rilland-Bath 8.04; Bergen op Zoom 8.14 uur; Roosendaal 8.31 uur en Dordrecht 8.53 uur.
De aankomst op Amsterdam Centraal is 10.25 uur waar we 35 minuten overstaptijd hebben. Je hebt dan nog even de tijd om een broodje of koffie te halen. De IC naar Berlijn vertrekt om 11.00 uur vanaf spoor 10a en brengt ons in ruim 6 uur naar Berlijn. In de trein heb je een gereserveerde zitplaats en is restauratie aanwezig.
Rond 17.22 uur zullen we (uitgerust) in Berlijn arriveren en kun je direct inchecken in het hotel en ’s avonds de stad in. 

Vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei heb je de hele dag de tijd om de stad te ontdekken. Gebruik je gratis OV-dagticket om overal snel te komen. Tips voor je bezoek aan Berlijn: voor beginners  Berlijn-blog

Op vrijdag 27 mei is er optioneel een fietstocht door Berlijn te boeken. Heb je interesse hierin dan kun je dat op het formulier aangeven.
Prijs en tijdstip volgen later.

Zondag 29 mei heb je na het ontbijt nog de tijd tot 12.00 uur. Je koffer kan in de bagageopslag.
De IC naar Amsterdam vertrekt van spoor 14 om 12.34 uur uit Berlin Hauptbahnhof.
Om 19.00 uur arriveren we op Amsterdam Centraal,  vervolgens nemen we de trein om 19.35 uur naar Zeeland, in Vlissingen zal de trein om 22.39 uur arriveren. En dan zit deze steden-trip er weer op….

Kosten
De prijs voor deze reis bedraagt voor leden van de personeelsvereniging 299 euro per persoon, voor dit bedrag mag je één introducé meenemen (geen collega). Deze prijs is inclusief het vervoer per trein (NS & DB), drie overnachtingen in IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof op basis van logies met ontbijt, de gratis OV-dagtickets en een informatiegids.
Ben je geen lid van de personeelsvereniging Amor? Dan betaal je 339 euro per persoon. 

Aanmelden
Wil je mee met deze reis? Meld je dan via het onderstaande formulier aan. 
Update 18 november 2021. De aanmeldingen zijn zo snel gegaan dat we voor extra hotelkamers moeten gaan kijken. Aanmeldingen die vanaf 18 november 11.00 uur binnen komen, worden eerst op een wachtlijst geplaatst. In de week van 22 november 2021 hopen we duidelijkheid te krijgen over extra kamers.
Update 19 november 11.45 uur. Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze reis. We hebben het maximum aantal deelnemers voor de reis bereikt. 

Op deze reis zijn de corona-maatregelen van toepassing zoals die te vinden zijn op de website van de Nederland Wereldwijd. Je dient zelf voor een reis- en annulerings- verzekering te zorgen.

Wanneer: donderdag 26 tot en met zondag 29 mei 2022
Waar: Berlijn
Kosten: voor leden en maximaal 1 introducé 299 euro per persoon; niet-leden betalen 339 euro per persoon.
Aanmelden: voor 1 januari 2022.
Betaling: een eerste aanbetaling van € 100 p.p. direct na aanmelden door overmaken van het verschuldigde bedrag op rekening NL32INGB0002826315 t.n.v. Amor te Middelburg o.v.v. ‘aanbetaling Berlijn 2022’

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.