Bericht van het bestuur

Dit was met afstand een jaar vol bijzonderheden. We willen als bestuur onze leden bedanken voor het deelnemen en vertrouwen het afgelopen jaar. De bedankjes die we hebben ontvangen worden zeer op prijs gesteld en houden ons gemotiveerd om verder te organiseren.

2022
We zijn volop bezig met de planning van volgend jaar. Om al een tipje van de sluier op te lichten: eind januari komt er een aanbod voor een heerlijke maaltijd voor thuis. Alleen ophalen en opwarmen! En rond de Paasdagen kun je weer meedoen met een workshop bloemschikken of bakken bij de bakker. 
Ook gaan we weer op reis! De reis naar Berlijn zit met 30 personen al volgeboekt, maar in september komen we met een reis naar Porto. En als je liever dichterbij huis blijft, dan is een reis naar Haarlem misschien iets voor jou!
Natuurlijk komt er nog veel meer om naar uit te kijken. Hou vooral je mail en de website in de gaten.

Ommetje
De app “ommetje” van de Hersenstichting loopt ook volgend jaar door. Wil je met ons meelopen, vraag dan onze teamcode op! Namens de Hersenstichting bedankt voor jullie bijdrage afgelopen jaar. De bijdrage wordt onder andere gebruikt voor verder onderzoek naar hersenaandoeningen. Ook in 2022 zal er weer een online collectebus klaarstaan. De collecteweek is van 31 januari tot en met 5 februari 2022.

Bron: pinterest

We wensen jullie mooie kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022 toe. 

Namens het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R.,

Ingrid de Reus

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.