Dagtocht Marken & Volendam

Altijd al eens Volendam en Marken willen bezoeken? Ga dan op vrijdag 14 september mee met de personeels-vereniging Delta & Zee van RWS. Amor leden mogen ook mee met deze dagtocht.

We reizen per comfortabele touringcar naar Marken, onderweg genieten we bij Van der Valk in Ridderkerk van koffie of thee met gebak. Omstreeks 11.45 uur komen we in Marken aan en varen we met de Marken Express naar Volendam. Na aankomst lunchen we in restaurant Spaander. Na de lunch maken we een wandeling door Volendam met een gids. Na de wandeling heb je tot 16.30 uur de tijd in Volendam daarna vertrekken we richting Zeeland, maar onderweg hebben we nog een diner bij restaurant Biblo in Rotterdam. Rond 22.00 uur zal de bus in Vlissingen arriveren.

Programma
– 07:15 uur vertrek Vlissingen, Stadhuisplein
– 07:25 uur vertrek Souburg, bushalte Nw. Vlissingseweg
– 07:30 uur vertrek Bushalte Vrijburg Nw. Vlissingseweg
– 07:35 uur vertrek Middelburg, ZEP busparkeerplaats Mini Mundi
– 08:05 uur opstappen bij Kapelle, de ANWB;
– 09:30 uur koffie of thee met gebak in restaurant Van der Valk Ridderkerk
– 10:15 uur vertrek naar Marken
– 11.45 uur aankomst Marken en vertrek met de Marken Express naar Volendam

Wat kost het

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 65,– per persoon voor leden en maximaal één introducé (partner/vriend(in)). Voor niet-leden en overige deelnemers is de prijs € 75,– per persoon. De prijs is inclusief heen- en terugreis in comfortabele touringcar, 2 koffie of thee met gebak, boottocht Marken-Volendam, lunch, wandeling o.l.v. een gids door Volendam en diner op de terugreis. Drankjes bij het diner zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Wil je mee met deze dagtocht, meld je dan aan via ik ga mee naar Volendam
Geef daarbij ook aan waar je op wilt stappen en evt. de naam van je introducé.

RWS wil graag voor 1 mei weten of er voldoende belangstelling voor deze dagtocht is. Graag aanmelden voor 30 april aanstaande. Na 1 mei hoor je of de dagtocht doorgaat.

Dit bericht is geplaatst in Reizen, Uitstapje. Bookmark de permalink.