4-daagse reis naar Porto (vol)

Porto is een stad voor diegenen die houden van cultuur, geschiedenis, zonnig weer en lekker eten.. Kom dus eens langs, bezoek de meest populaire bezienswaardigheden van de stad, zoals de D. Luís I Brug, Cais da Ribeira, Palácio da Bolsa en Torre dos Clérigos, slenter over een van de promenades aan het water, geniet van het overheerlijke eten en maak een praatje met de vriendelijke locals onder het genot van een glaasje portwijn. 

Bij deze reis worden de COVID-19 maatregelen volledig in acht genomen.
Porto kun je bezoeken samen met Personeelsvereniging A.M.O.R. van woensdag 14 september 2022 tot en met zaterdag 17 september 2021. 

Hotel
We verblijven in Hotel Eurostars Matosinhos in de wijk Matosinhos. Deze wijk Matosinhos ligt aan zee, heeft een populaire promenade waar je heerlijk kunt wandelen, eten en drinken. Bij goed weer kun je ook nog in de Atlantische oceaan gaan zwemmen, vergeet dan je zwemkleding niet!
Het hotel beschikt over een binnenzwembad, een fitnesscentrum en een 24-uursreceptie. Het hotel biedt kamers met airconditioning, een bureau, een kluisje, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. De kamers van het Eurostars Matosinhos zijn voorzien van beddengoed en handdoeken. We verblijven hier op basis van logies en ontbijt in 2-persoons-kamers.

Transfer naar Schiphol
Optioneel bieden we een transfer aan vanuit Zeeland naar Schiphol. De prijs van dit transfer is nog niet bekend, dit is namelijk afhankelijk hoeveel mensen er met het transfer mee willen, maar dit zal om en nabij de 50 euro per persoon zijn.
Je kunt bij inschrijving aangeven of je van het transfer gebruik wil maken. Maak je geen gebruik van het transfer dan zijn de brandstof-  en parkeerkosten voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat je ongeveer twee uur voor vertrek aanwezig moet zijn op Schiphol

Reisprogramma
 
Indien je  hebt gekozen voor transfer vanuit Zeeland naar Schiphol dan start jouw reis bij één van de opstapplaatsen. (tijden onder voorbehoud) 
Woensdag 14 september 2022
01.00 uur Vertrek Middelburg, ZEP-busparkeerplaats Mini Mundi
01.20 uur Kapelle, carpool Vierwegen ( ANWB )
02.10 uur Roosendaal, De Stok parkeerterrein in de buurt van de Skydive   
03.30 uur Aankomst Schiphol
Vertrek: 06:05 uur naar Porto met vluchtnummer: HV6001 (alleen handbagage) verwachte aankomst op de luchthaven in Porto: 7:50 uur (het is hier 1 uur vroeger dan in Nederland)

In Porto staat een bustransfer klaar om ons naar het hotel te brengen.  Bij aankomst bij het hotel (ca. 9.00-10.00 uur) kan de bagage opgeslagen worden waarna je de hele dag ter vrije besteding hebt. Inchecken kan later op de middag. (later volgt meer informatie hierover)

Donderdag 15 en vrijdag 16 september 2022:
Na het ontbijt heb je de hele dag de tijd om Porto te ontdekken. Ook kun je deelnemen aan één van de twee excursies die we aanbieden. Op donderdag 15 september een fietstocht door Porto (op de E-bike) of een port-proeverij op vrijdag 16 september. 

Zaterdag 17 september 2022
:
Na het ontbijt heb je nog tot ca. 18.00 uur* de tijd om in Porto door te brengen. Om 18.00 uur staat het transfer klaar om ons naar het vliegveld te brengen. De terugvlucht is om 20.55 uur met vlucht HV6004.
Zondag 00.30 uur is de verwachte aankomst op Schiphol. Indien je voor transfer naar Zeeland hebt gekozen, staat het busje/de bus klaar om 1.00 uur om jou weer naar de opstapplaats te brengen. Verwachte aankomst in Roosendaal rond 02.20 uur, ANWB 02.45 uur en Middelburg rond 3.05 uur…. gelukkig heb je de zondag om uit te slapen. (*alle tijden zijn onder voorbehoud)

Kosten
Deze 4-daagse reis naar Porto bieden we aan voor 350 euro per persoon voor leden van de personeelsvereniging A.M.O.R., je mag een introducé (geen collega) meenemen voor dezelfde prijs. Voor deze reis hebben we plaats voor 24 personen, wil je mee, wacht dan niet te lang met aanmelden, want vol = vol.. Niet-leden betalen 390 euro per persoon. 

Bij deze prijs is inbegrepen: vlucht Schiphol-Porto v.v., transfers in Porto, citytax en 3 overnachtingen in 4-sterren hotel Eurostars Matosinhos op basis van logies en ontbijt. 

Niet inbegrepen: transfer in Nederland, reis- en annuleringsverzekering*, overige maaltijden en eventuele excursies. *deze dien je zelf af te sluiten.

Update 31 januari 2022
Ook voor deze reis zijn de aanmeldingen erg hard gegaan, zo hard dat de reis op 31 januari 2022 volledig vol geboekt is. Het bestuur van Amor heeft besloten om niet tot uitbreiding van het aantal deelnemers te gaan.

Wanneer: woensdag 14 september 2022 tot en met zaterdag 17 september 2022
Waar: Porto in Portugal
Kosten: 350 euro p.p. voor een lid en max. 1 introducé, niet-leden 390 euro p.p.
Aanmelden: Helaas is de reis met 24 personen vol geboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk (31/1/2022)
Betaling: na aanmelding ontvang je meer informatie over de betaling en de reis.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.