Workshop bakken ‘Paas-toppers’ geannuleerd.

Update 28 maart 2022: Het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R. heeft besloten om de workshop van 13 april 2022 te annuleren en te verplaatsen naar eind 2022. Er zijn op dit moment te weinig aanmeldingen om de workshop door te kunnen laten gaan. Daarnaast verwachten we niet dat er de komende week nog aanmeldingen bij komen.

Nadat we in 2020 onze bak-workshop vanwege het corona-virus hebben moeten annuleren, mogen en kunnen we weer aan de slag in de bakkerij van bakker Piet Daane!

De ‘doe het zelf thuis’ workshops waren een goed alternatief, maar er gaat niets boven het gezellig samen bakken op locatie. Daarom organiseren we op woensdag 13 april 2022 een workshop waar je onder vakkundige leiding een medium Paasstol, een Paasvlaai en overheerlijke bolussen gaat bakken. 
Kom je met 2 personen? dan is er de mogelijkheid om 6 verschillende producten te bakken, dit kun je aangeven op het formulier, dit kan alleen doorgaan bij voldoende belangstelling. Je betaalt wel allebei 27,50 euro p.p. (lid en introducé)

Kosten
Je betaalt als lid van Personeelsvereniging A.M.O.R. 27,50 euro per persoon voor de workshop. Ieder lid mag 1 introducé meenemen voor hetzelfde bedrag per persoon.
Ben je geen lid of wil je meer dan 1 introducé meenemen, dan bedragen de (extra) kosten 37,50 per persoon.

Waar voor je geld
Bij deze workshop is het letterlijk ‘waar voor je geld’, want de lekkernijen die je bakt, neem je na afloop mee naar huis. Je bakt 6 bolussen, 1 medium Paasstol en een Paasvlaai of als je daar voor gekozen hebt met 2 personen 6 verschillende producten.
Daarnaast ontvang je een heus certificaat van deelname.

 

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Eten & drinken. Bookmark de permalink.