Kerstreis Londen

Voor de snelle beslisser!!
Kerstlichtjes, prachtige etalages en kerstbomen op elke hoek van de straat! Dat geldt zeker voor Londen. Ook zo dol op de kerstsfeer in Engeland? Ga dan gezellig mee met personeelsverening A.M.O.R. en AMZ reizen van 9 tot en met 11 december 2022!

Londen
De Engelse hoofdstad heeft al eeuwen een magische aantrekkingskracht op bezoekers van over de hele wereld. Terecht, want in Londen valt voor iedereen wel wat te beleven. Talloze monumenten, zoals St. Pauls Cathedral, the Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace, The Tower en vele andere. Maar ook wereldberoemde winkelstraten zoals Oxford Street, Regent Street en Bond Street.

Programma
Je wordt door een luxe touringcar van AMZ opgehaald bij een opstapplaats in uw regio. Er wordt koers gezet richting Calais, waar de oversteek naar Engeland wordt gemaakt met de razendsnelle shuttletreinen van de Eurotunnel.
Aan het begin van de middag arriveer je in Londen bij het hotel om in te checken. De rest van de dag kun je zelf invullen.
Zaterdagmorgen brengt de chauffeur je naar het centrum waar je de hele dag op eigen gelegenheid doorbrengt. ’s Avonds staat er een lichtjestour op het programma (onder leiding van de chauffeur).
Op zondagmorgen maak je een sightseeingtour langs een aantal belangrijke beziens-waardigheden. Voor we terugreizen naar Nederland kun je nog enkele uren in de stad doorbrengen. De verwachte thuiskomst is rond 21.30 – 22.30 uur.

Verblijf
Tijdens het verblijf in Londen overnachten we in het Holiday Inn Londen Regents Park, Carburtonstreet W1W 5EE.
Dit moderne 4-sterrenhotel ligt in het hart van Londen in het Londense West End, op slechts 5 minuten wandelen van Regent’s Park en de metrostations Regents Park en Great Portland Street. Oxford Street met zijn vele winkels is slechts 10 minuten wandelen.
Kamers:  modern ingericht met flatscreen tv, airconditioning, minibar, kluisje en gratis WiFi. Badkamer met bad/douche en toilet, haardroger en toiletartikelen
Faciliteiten:  24-uurs receptie. Het Junction Restaurant serveert Britse gerechten. Junction Bar & Lounge. Starbucks coffeeshop.

Kosten
De kosten zijn 249 euro per persoon voor niet-leden. Leden betalen 219 euro per persoon (elk lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs). De toeslag voor een éénpersoonskamer is 135 euro.
De prijs is inclusief 2 overnachtingen in het hotel  in een 2-pers.kamer met ontbijt(buffet) en retour Calais – Folkestone met Eurotunnel en toeristische rondrit onder leiding van de chauffeur.

Opstapplaatsen
Je kunt voor deze reis opstappen in Kruiningen (Bushalte De Uitkijk, 6:30 uur), Goes (Stationspark, 6:45 uur), Vlissingen (Stadhuisplein, 7:15 uur), Middelburg (ZEP Mini Mundi 7:30 uur) of in Zeeuws-Vlaanderen in Hulst (Stationsplein, 7:25 uur),  Axel (De Halle, 7:40 uur), Terneuzen (Busstation Westerscheldetunnel, 8:00 uur). De opstapplaatsen zijn onder voorbehoud.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier tot aanstaande vrijdag 7 oktober 2022. Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsen, dus vol=vol!
Voor deze reis heb je een geldig paspoort nodig! 

Wanneer: 9 tot en met 11 december 2022
Waar: Holiday Inn London Regents Park Hotel, Londen
Kosten: 219 euro per persoon voor leden, 249 euro per persoon voor niet- leden
Aanmelden: voor 7 oktober 2022
Betaling: direct na aanmelden door een voorschot ad. 100 euro per persoon over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Kerstreis Londen’, het restant dient voor 1 december 2022 overgemaakt te worden

De reis is volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.