Stegentocht Middelburg, 9 november 2022

Stegentochten Middelburg - Een stadswandeling, maar dan zó anders!
Een reis door de tijd: ontdek de verborgen steegjes en grillige grachten van Middelburg tijdens een unieke tocht vol humor, absurditeiten, spanning, bruggetjes naar heden en verleden. Dit kun je op woensdagavond 9 november gaan beleven met jouw personeelsvereniging.

Speciaal voor ons leidt de Middelburgse ‘Stegenman’ Hans ons door donkere stegen achteraf plekjes vol historie.

Middelburg kent oneindig veel stegen en heeft een bewogen verleden. Tijdens de tocht ga je dat zelf ontdekken. Je waant je een paar eeuwen terug en maakt kennis op een manier zoals je Middelburg nog nooit hebt gezien. Bovendien gaat de Stegenman in op de rol van onze werkgever in de geschiedenis van Middelburg!

Halverwege wordt de tocht onderbroken voor een drankje. Een rondje van de Stegenman natuurlijk! En achteraf kun je gezellig napraten en trakteert de personeelsvereniging je op nog een drankje en een hapje.

Wanneer?
De stegentocht wordt gehouden op woensdag 9 november 2022. We starten om 18:30 vanaf het Damplein in Middelburg. De tocht duurt, inclusief stop onderweg voor een drankje, 2,5 uur. Om ca. 21:00 is er de mogelijkheid om gezellig na te praten met een hapje en een drankje.

Kosten
Meedoen aan de tocht inclusief een drankje onderweg en een drankje en een hapje achteraf kost voor leden van personeelsvereniging A.M.O.R. slechts 15 euro. En voor nog eens 15 euro neem je een introducé mee (1 per lid, geen collega).

Wil je meer dan één iemand meenemen, dan kan dat op basis van beschikbare plekken en voor een niet-ledenprijs van 25 euro p.p. Wil je dit, neem dan contact op met het bestuur.

Inschrijven doe je door het formulier hieronder in te vullen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Hier kun je meer over de Stegentochten en de Stegenman lezen.

 

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Entertainment, Uitstapje. Bookmark de permalink.