Zelf bakken voor de Kerst of een “kant &klare” tas

De afgelopen 2 jaar kon je via de personeelsvereniging een thuisbakpakket of een “kant en klare” tas met lekkernijen van bakker Piet Daane bestellen omdat een workshop op locatie vanwege de Corona-crisis niet mogelijk was. Dit jaar organiseren we nog geen workshop op locatie, daarom biedt personeelsvereniging A.M.O.R. opnieuw de mogelijkheid om een pakket of “kant & klare” tas met korting te bestellen. 

Bakpakket:
Met de inhoud van het bakpakket maak je:                   
– een roomboter-amandelkerstkrans;
– een kerststol;
– Zeeuwse bolussen.

Als je dit pakket bestelt, ontvang je alle benodigde ingrediënten, een handleiding en een link naar de video-instructie. Daarmee bak je in je eigen keuken het lekkers voor de kerstdagen. 

Kosten
Voor dit thuis bak-pakket betaal je als A.M.O.R.- lid 17,50 euro.  Alleen leden kunnen een pakket bestellen.

“Kant & klaar”
De “kant & klare” tas bevat een medium stol van 375 gram, een overheerlijke chocolade krans van 200 gram, een pakje kerstkranskoekjes en een roomboter-amandelstaaf. 

Kosten
Voor de “kant & klare” tas betaal je als A.M.O.R.- lid 12,50 euro. Alleen leden kunnen een “kant & klare” tas bestellen.


Je mag als A.M.O.R.- lid maximaal 1 “kant & klare”tas/bakpakket bestellen.

Ophalen
Het pakket of de “kant & klare” tas moet je zelf ophalen op dinsdag 20 december 2022.
Dat kan in de winkel van bakker Daane in Middelburg gedurende openingstijden. Je kunt het bakpakket of de “kant & klare” tas ook ophalen op 20 december 2022 in Kapelle. Helaas is het dit keer niet mogelijk om een tas of pakket in Terneuzen op te halen, het kan wel worden afgeleverd in kantoor.
Op het bestelformulier kun je aangeven waar je het pakket of de tas op wil halen.

Let op: het pakket en/of de tas zijn alleen op te halen op genoemde locaties en tijdens genoemde tijden. 

Bestellen
Je pakket en/of tas bestel je door het formulier onderaan dit bericht in te vullen. Bestellen kan tot en met donderdag 15 december 2022. Vergeet niet om gelijk je betaling over te maken. Is je bestelling niet op 15 december 2022 betaald, dan vervalt de bestelling.

Er kan niet meer worden besteld.

Wanneer: 20 december 2022 ophalen pakket en/of tas
Waar: Middelburg, Kapelle of kantoor.
Kosten: 17,50 euro per bakpakket of 12,50 euro voor de kant&klaar tas
Bestellen en betalen: uiterlijk 15 december 2022 max. 1 pakket of tas per lid.
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘bakpakket 2022’ of ‘kant&klaar 2022’

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Eten & drinken. Bookmark de permalink.