Feestdagen

Wat gaat een jaar toch snel voorbij! 

We hopen dat iedereen afgelopen jaar plezier heeft gehad van de activiteiten die we hebben georganiseerd. We hebben ondanks de corona- maatregelen nog veel kunnen aanbieden. Naast de workshops, maaltijden etc. voor thuis, hebben we ook nog mooie reizen kunnen maken: Berlijn, Porto en Londen. En natuurlijk waren er de inmiddels befaamde borrels van A.M.O.R.. Gezellig en drukbezocht!

Nieuwjaarsborrel
Volgend jaar hopen we jullie weer te mogen verwelkomen bij één of meerdere van onze activiteiten. De eerste wordt de nieuwjaarsborrel. Die wordt deze keer bij de Stadsbrouwerij in Middelburg gehouden. Aanmelden kan al. En heb je een nieuwe collega die ook graag mee wil, dan hebben we daar een mooie welkomstaanbieding voor! Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Bestuur
Naast nieuwe leden zijn we ook op zoek naar nieuwe bestuursleden. Dus vind je het leuk om te organiseren en mee te denken met het bestuur, neem dan contact op met één van de huidige bestuursleden!

Fotoclub
De fotoclub is gestart! Heb je interesse in fotograferen, dan kun je nog altijd instromen. De bijeenkomsten worden gehouden op kantoor, zoveel mogelijk tussen de middag (in eigen tijd) en op wisselende dagen, dus kun je een keer niet, geen probleem. Tijdens de bijeenkomsten bekijken we elkaars foto’s en kijken we naar technieken. Leerzaam en leuk. 

2023
We zijn druk bezig met de planning voor volgend jaar. Zo zal er weer een filmavond worden georganiseerd, een bowling- avondje, mooie reizen en valt er weer genoeg te eten en drinken. Hou je mail dus goed in de gaten!

Namens het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R.,

Fijne jaarwisseling met de beste wensen voor 2023!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.