Voorjaarsbloemschikken / gaat niet door wegens te weinig belangstelling.

Ook zin in het voorjaar? Ga dan op woensdag 8 februari mee met de personeelsvereniging naar Charlottes Pompoenen om een leuk voorjaarstuk te maken. Je kunt kiezen uit drie verschillende workshops, een leuke bloemschikworkshop voor Valentijnsdag, liever iets anders?: ga dan voor de “Vogelschors”. Deze is zowel met als zonder vogelvoer te maken.

Valentijnshart met verse bloemen 15 euro voor leden

Valentijnshart met droogbloemen 22,50 euro voor leden 

Valentijnshart
Natuurlijk mag een hart niet ontbreken rond Valentijnsdag. Ga zelf aan de slag en maak je eigen “Valentijnshart”. Een hart wordt omwikkeld met fietsband, in het hart bevestigen we drie vaasjes. Deze vaasjes vul je met echte bloemen of droogbloemen. Je hebt de keuze uit een staand en hangend hart.

Vogelschors
Iets leuks voor buiten, aangepast zeker ook een prachtig stuk voor binnen. Een mooie blikvanger met allerlei lekkers voor de vogels, maar ook voor binnen is het een prachtige eye-catcher. Allereerst maak je een toren met oase. Rondom en tussen de oase verwerk je de schors. Opgemaakt met mos, blad, vogelvoer en bloemknolletjes en opgevrolijkt met bloemetjes maak jij jouw “Vogelschors” voor buiten!

Wil je dit stuk liever voor binnen maken, geef dit dan aan bij je opgave dan zorgen wij voor extra bloemen.
Prijs voor leden 22,50 euro


Wanneer?
Op woensdag 8 februari om 19.15 uur ben je welkom bij Charlotte’s Pompoenen in Ijzendijke.

Wat zijn de kosten?
De prijs voor het Valentijnshart met verse bloemen is 15 euro en voor de vogelschors en het Valentijnshart met droogbloemen ben je 22,50 euro kwijt.
Als lid mag je één introducé meenemen tegen de leden prijs.
Tijdens de workshop wordt er voor een kopje koffie/thee met iets lekkers gezorgd.

Wil jij één van deze stukken maken? Meld je dan aan via het inschrijfformulier (voor 2 februari 2023). Graag na aanmelding het verschuldigde bedrag overmaken. 

Wanneer: woensdagavond 8 februari 2023 om 19:15 uur
Waar: Charlottes Poempoenen, Watervlietseweg 15, 4515 SC IJzendijke
Kosten: 15 euro Valentijnshart met verse bloemen en 22,50 voor het Valentijnshart met droogbloemen en het Vogelschors. Je mag 1 introducé meenemen tegen dezelfde ledenprijs. Niet leden betalen respectievelijk 25 of 32,50 euro per stuk.
Aanmelden: voor 2 februari 2023
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Voorjaarsbloemschikken 7 februari”

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.