Minicruise 3 dagen Kopenhagen, Lübeck en Bremen

In het weekend van 6 t/m 8 mei organiseert AMOR in samenwerking met Effeweg.nl een driedaagse minicruise.

Dag 1
Vanaf Middelburg, Kapelle en Roosendaal rijden we in een luxe touringcar naar Lübeck in Duitsland, waar we in de loop van de middag aankomen. Onderweg worden verschillende stops ingepland, zodat de benen even gestrekt kunnen worden. De historische binnenstad van de Hanzestad Lübeck met haar talloze monumenten is één grote toeristische trekpleister. Het raadhuis op de markt behoort tot één van de mooiste van Duitsland. Aan het begin van de avond rijden we naar de haven van Travemünde voor de nachtovertocht naar Trelleborg. Aan boord kunt u genieten van het dinerbuffet inclusief één consumptie.

Foto: Effeweg.nl

Foto: Effeweg.nl

 

 

 

 

 

Tijdens deze reis overnacht je 2x aan boord van de schepen van TT-Line, die een veerdienst onderhoudt tussen het Noord-Duitse Travemünde en Trelleborg in het uiterste zuiden van Zweden, op ca. 60 km van Kopenhagen. Aan boord vindt je diverse faciliteiten zoals een restaurant, bar, en een shop. Je overnacht aan boord in comfortabele 2-persoonsbinnenhutten met douche/toilet. Alle hutten beschikken over stapelbedden of twee aparte beneden bedden. 

Dag 2
Op dag 2 geniet je van het ontbijt aan boord, terwijl we de haven van Trelleborg binnenvaren. Na de ontscheping vervolgen we de reis. Via de beroemde Öresundsbron, de brug-tunnelcombinatie, die Zweden met Denemarken verbindt, rijden we in ongeveer één uur naar Kopenhagen.

Je kunt de stad verkennen door middel van een stadswandeling onder leiding van een Nederlandstalige gids. De tour brengt je langs de beroemde Kleine Zeemeermin, het koninklijke kasteel Amaliënborg en de oude haven Nyhavn.

De middag heb je vrij te besteden in Kopenhagen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het beroemde attractiepark Tivoli of de winkelstraat Strøget verkennen, die tot één van de langste straten van Europa behoort. Aan het begin de avond rijden we terug naar Trelleborg voor de nachtovertocht naar Travemünde.

Foto: Effeweg.nl

Foto: Effeweg.nl

 

 

 

 

Dag 3
Na het ontbijt gaan we van boord en rijden we naar de Hanzestad Bremen. Bremen is onlosmakelijk verbonden met het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten. In het prachtige centrum aan de oever van de Weser, waar vrijwel alles op loopafstand te bereiken is, worden de muzikanten met een standbeeld geëerd. Blikvanger van de stad is het Gothische Rathaus, met haar façade in de stijl van de Wezerrenaissance. Dwaal vooral ook door het Schnoorviertel, de oudste wijk van de stad. Rond 14.00 uur beginnen wij aan de terugreis naar Nederland.

Foto: Effeweg.nl

Kosten
Deze reis kunnen we (bij volledige bezetting van 30 personen) aanbieden aan de leden voor 320 euro per persoon, jij mag dan 1 introducé meenemen voor 330 euro. Niet-leden betalen 350 euro per persoon.

Hierbij is inbegrepen:
* Vervoer per luxe tourist class touringcar met chauffeur
* Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
* Stadswandeling Kopenhagen o.l.v. een Nederlandstalig gids
* Wegenbelasting, tol- en parkeergelden
* Minicruise-arrangement TT-Line, bestaande uit:
-Overtochten Travemünde – Trelleborg en v.v.
-2 overnachtingen aan boord in een tweepersoons binnen hut
-2x ontbijt aan boord
-2x dinerbuffet aan boord incl.1 consumptie (koffie, softdrinks, bier/wijn)

Niet inbegrepen:
* Toeslag 1 persoons binnen hut € 109,–
* Koffie of thee tijdens de reis
* Eten/ drinken tijdens de busstops
* Overige verzorging
* Entreegelden
* Reisverzekering

Aanmelden
Wil jij in mei mee met deze leuke driedaagse minicruise? Dan kun je je tot en met 23 februari 2023 aanmelden. Wij realiseren dat de termijn kort is, maar een langere optie betekent helaas hogere prijzen. Let op: deze reis kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers!

Wanneer: 6 t/m 8 mei 2023
Waar: Opstappen in Middelburg, Kapelle of Roosendaal
Kosten: 320 euro per persoon voor A.M.O.R.- leden (ieder lid mag een introducé meenemen tegen 330 euro), niet- leden betalen 350 per persoon. Toeslag éénpersoonshut 109 euro.
Aanmelden: voor 24 februari 2023
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘minicruise 2023’

Deze reis is geannuleerd, aanmelden is niet meer mogelijk.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.