Wandeling Zwin

Het Zwin is een prachtig stukje natuur in Zeeuws-Vlaanderen. Een gebied om heerlijk door de duinen, over het strand en over de schorren te wandelen.

Heb je zin om te wandelen door het Zwin? Ga dan zaterdag 15 september 2018 mee met personeelsvereniging AVRA. De wandeling gaat niet door het slik, maar in het “schor” zijn wel enkele geultjes die overgestoken moeten worden. Het gedeelte over het strand is redelijk vlak. Maar loopt natuurlijk wel wat zwaar.

Verzamelen
Om 10.00 uur verzamelen we bij Strandpaviljoen “De Zeemeeuw”, Duinweg, Retranchement. Om 10.30 uur komt de gids ons ophalen. Na afloop van de wandeling, tussen 12.30 uur en 13.00 uur, is er de mogelijkheid om, op eigen kosten,  te lunchen het strandpaviljoen.

Aanmelden
Aanmelden doe je voor 18 augustus 2018 via de AVRA postbus Vermeld daarbij met hoeveel personen je meewandelt en wie er lid zijn van de personeelsvereniging. Geef tevens je privé mobielnummer door i.v.m. mobiel-contact.

Wat kost het
Leden (en één introducé, geen collega) betalen 2,50 euro p.p. en niet leden betalen 7,50 euro p.p. Na aanmelding graag het verschuldigde bedrag overmaken op NL26INGB0002703233 t.n.v. de AVRA. De eventuele lunch is voor eigen rekening.

Voor nadere informatie kun je terecht bij Adrie van Vlijmen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Entertainment, Sportief, Uitstapje. Bookmark de permalink.