Stegentocht Middelburg

Op zaterdagmiddag 6 april 2024 (dit is een tolvrije zaterdag) organiseert Personeelsvereniging A.M.O.R. in samenwerking met Hans Notebaart een stegentocht door de Middelburgse binnenstad.

Inhoud
Reis mee terug in de tijd door de Middelburgse stegen tijdens een amusante tocht en ontdek de stad van haar geheime kant… Als historische (V.O.C.) stad is Middelburg erg geliefd. Middelburg kent oneindig veel stegen en heeft een bewogen verleden. Tijdens de tocht ga je dat zelf ontdekken. Je waant je een paar eeuwen terug en maakt kennis op een manier zoals je Middelburg nog nooit hebt gezien. Je wordt meegenomen door de talloze steegjes van de stad, maakt kennis met verborgen plekjes en zal ontdekken dat deze historische stad een bakermat is van geschiedenis, spannende verhalen, leuke weetjes en talrijke bijzonderheden.

Drankje
Halverwege de tocht drinken we gezellig een drankje in één van de gemoedelijke café’s van Middelburg.
Een rondje van de Stegenman!

De middag zal rond 15.00 uur starten. De startplaats wordt later nog bekend gemaakt.

Kosten
Als lid van de Personeelsvereniging kun je voor 5 euro deelnemen aan de stegentocht. Wil je een introducé meenemen? Dan betaalt deze ook 5 euro. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee lopen. Extra deelnemers en niet-leden betalen 14 euro p.p. De tocht duurt maximaal 2,5 uur.

Wanneer: zaterdag 6 april 2024, vanaf 15:00 uur
Waar: Middelburg; startpunt wordt later doorgegeven
Kosten: 5 euro per persoon voor leden en max. 1 introducé tegen dezelfde prijs, niet-leden en extra deelnemers boven de 12 jaar betalen 14 euro per persoon
Aanmelden: voor 22 maart 2024
Betaling: na aanmelden ontvang je van ons een mail inzake de betaling

Dit bericht is geplaatst in Entertainment, Uitstapje. Bookmark de permalink.