Filmavond

Gezellig naar de film met personeelsvereniging A.M.O.R.! Op donderdagavond 27 juni 2024 kun je de film ‘De Laatste Ronde‘ bij Cinecity in Vlissingen gaan bekijken.

Film
Als jeugdvrienden André, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Eten vooraf
Voorafgaand aan de film kun je een hapje eten in het Cinecity Café . Momenteel serveren ze een sappige rundvleesburger van Slagerij Gillissen, geserveerd op een Zeeuwse Sesambol. Belegd met pesto-aioli, verse mozzarella, zongedroogde tomaat, gegrilde groenten en pancetta. Geserveerd met frietjes en mayonaise.

www.cinecity.nl

Drank en desserts zijn niet inbegrepen.
Na afloop ontvang je van Amor een bericht hoeveel je verschuldigd bent voor de drank en desserts. Tijdens het eten houd je dit zelf bij.

Kosten
Voor deze avond inclusief eten en de film, betaal je als lid 19,50 euro per persoon*.
Niet-leden betalen 29,50 euro per persoon.

Aanmelden
Je kunt je tot 20 juni 2024 aanmelden voor deze avond.
*Elk lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs (dit mag geen collega zijn, tenzij deze ook lid is van personeelsvereniging A.M.O.R.).

Aanmelden is niet meer mogelijk, neem hiervoor contact met het bestuur op.

Wanneer: 27 juni 2024
(Aanvang eten 17:30 uur, aanvang film 19:15 uur)
Waar: Cinecity bioscoop en café Spuikomweg 1-3 4381 LZ Vlissingen
Kosten: 19,50 euro per persoon voor leden, niet-leden 29,50 euro per persoon
Aanmelden: voor 20 juni 2024
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Filmavond’

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Eten & drinken. Bookmark de permalink.