Met A.M.O.R. naar de film

Fiona Maye (Oscar®- winnares Emma Thompson) is een gerespecteerd rechter van het Hooggerechtshof waar ze bekendstaat om haar professionele en weloverwogen uit-spraken binnen het complexe familierecht. Terwijl haar huwelijk met Jack (Stanley Tucci) lijkt te bezwijken onder haar toewijding voor het vak, stort Fiona zich op een ingewikkelde zaak.
De 17-jarige Adam heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of dat het recht op vrije wil toch zwaarder weegt. Haar uitspraak heeft hoe dan ook grote gevolgen voor hen beiden. 

Film en eten
We bieden je aan om met korting naar deze film te gaan op dinsdagavond 6 november 2018 om 20.00 uur in Cinemamiddelburg. Vooraf kun je bij de Kloveniersdoelen gaan eten. Er is keuze uit verschillende gerechten, ook vegetarisch. 

Kosten
De kosten van deze avond zijn voor leden en maximaal één introducé (geen collega) 5 euro per persoon. Voor niet-leden zijn de kosten 15 euro per persoon. De prijs is inclusief eten en film. 

Aanmelden voor deze avond kan tot 1 november a.s. via ’the children act’ Graag direct het verschuldigde bedrag overmaken. Zodra de betaling door ons ontvangen is, ontvang je meer informatie. Let op: vol = vol. 

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit. Bookmark de permalink.