Parijs 2019 Geannuleerd

‘Stad van de Liefde’, zo wordt Parijs ook wel genoemd. De rijke historie en vele bezienswaardigheden zijn andere redenen voor mensen uit de hele wereld om de Franse hoofdstad te bezoeken.

Personeelsvereniging A.M.O.R. organiseert in het Hemelvaartweekend 2019 een driedaagse reis naar Parijs. Jouw kans om op een comfortabele manier deze stad te bezoeken.

Vervoer
De reis is van 30 mei 2019 tot en met 1 juni 2019. Met een luxe touringcar rijden we via diverse opstapplaatsen vanuit Brabant en Zeeland naar Parijs toe. We zijn daar in het begin van de middag. Op 1 juni vertrekken we om ca. 17:00 uur uit Parijs en verwachten we tussen 22:30 en 24:00 uur bij de uitstapplaatsen te zijn.

3-sterren
We verblijven in het 3-sterren hotel André Latin, 50-52 Rue Gay-Lussac, 75005 Paris.
Dit hotel ligt op de linkeroever van de Seine in het gebied tussen Tour Montparnasse en Notre-Dame. Vanaf het hotel loop je in 5 minuten naar de Jardin du Luxembourg en het Pantheon. Op 700 meter van het hotel vind je metrostation Place Longe (lijn 7).

Kamers
A.M.O.R. heeft 2, 3 en 4-persoonskamers in optie genomen. Afhankelijk van met hoeveel mensen je een kamer deelt zijn de kosten voor leden van A.M.O.R.:

* 2-persoonskamer
Bij deelname van één lid met één introducé in een 2-persoonskamer is de prijs 241 euro per persoon.

* 3-persoonskamer
Bij deelname van één lid met één introducé en een derde persoon in een 3-persoonskamer betalen het lid en de introducé 191 euro per persoon. De derde persoon betaalt 225 euro.

* 4-persoonskamer
Bij deelname van één lid met één introducé en een derde en vierde persoon in een 4-persoonskamer betalen het lid en de introducé 166 euro. De derde en de vierde persoon betalen 200 euro per persoon.

Niet-leden van A.M.O.R. betalen 275 euro per persoon. Voor leden van de A.V.R.A. kunnen andere prijzen gelden. Vraag dit na bij het bestuur van de A.V.R.A.

Meer informatie over deze reis kun je krijgen bij Monique de Kraker.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.