Schietavond bij Oranje Nassau II

De schietavond de we in 2018 hielden was een groot succes. Daarom kun je dit jaar jezelf opnieuw bewijzen als schutter.

Op maandagavond 15 april 2019 gaan we schieten bij schietvereniging Oranje Nassau II, aan de Rangeerstraat 18 in ’s-Gravenpolder.

Er wordt eerst een korte uitleg gegeven (o.a. over de veiligheid), waarna onder begeleiding eerst proef wordt geschoten. Daarna beginnen we het echte werk voor de punten, het ‘wedstrijd kaarten’. De score op de kaart wordt geteld, zodat er op het einde van de avond een winnaar bekend is. Er wordt geschoten met punt 22 munitie. Na afloop ontvangen de winnaars een prijs.

Hapjes en drankjes
Om 19.00 uur is de ontvangst, dus zorg dat je op tijd bent. Bij het ontvangst krijg je een bakje koffie of thee. Tijdens de avond wordt er nog een drankje en hapjes geserveerd.
De overige consumpties zijn voor eigen rekening. Het schieten duurt tot zeker 22.00 uur.

Kosten
De kosten voor leden en max. één introducé (geen collega) van de personeelsvereniging zijn 10 euro p.p. Niet leden betalen 20 euro p.p.
Wil je na afloop nog met zwaar kaliber drie schoten lossen? Dat kan voor 2,50 p.p. extra. Geef dit aan bij je aanmelding.

Omdat er slechts 25 mensen aan deze avond kunnen deelnemen, gaan de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Je kunt je aanmelden voor deze avond tot 5 april 2019 via ik ga mee schieten . Bij aanmelding graag de volledige namen doorgeven en van niet-leden een kopie van ID. Dit in verband met de verplichte registratie. Voor de betaling ontvang je een apart bericht.

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Sportief. Bookmark de permalink.