Minicruise naar York is geannuleerd

De vestingstad York in het noorden van Engeland is een stad die bekend staat om haar musea, pubs, schilderachtige straatjes, de imposante kathedraal en een uitgebreid winkelbestand. Met haar middeleeuwse uiterlijk past de stad uitstekend bij de kerstsfeer. Van 6 tot en met 8 december 2019 organiseert A.M.O.R. een leuke reis naar deze stad.

Met een comfortabele touringcar reizen we per ferry naar Engeland, brengen een dag door in York en reizen met de veerboot weer terug naar Nederland. We bieden je deze reis aan voor 149,00 euro per persoon voor leden en maximaal één introducé.
AVRA-leden betalen als lid 153,00 euro per persoon en neem je een introducé mee, dan betaalt deze 160,50 euro per persoon.
Voor niet-leden is de prijs 168,00 euro per persoon.

Het programma
Vrijdag 6 december 2019 reizen we in de middag – via diverse opstapplaatsen – naar Europoort en schepen in op een schip van P&O ferries. Zaterdagochtend komen om 07:30 aan in Hull en aansluitend brengt de touringcar ons naar York, we zijn daar ca. 09:30 uur. In York heb je de dag ter vrije besteding. Om circa 16:00 uur brengt de touringcar ons terug naar Hull. We overnachten weer op de ferry en arriveren 08:15 uur in Europoort. De bus zet ons daarna weer af bij de opstapplaatsen.

Meer informatie
Informatie over York  en nog meer informatie over York
Informatie over de ferry.

Inbegrepen in de prijs
– Vervoer met luxe touringcar o.a. voorzien van Dvd-speler, toilet, airconditioning, koffiebar en koelkast
– Deskundige chauffeur
– 2 overnachtingen aan boord van de ferry op basis van een gedeelde tweepersoonshut
– Overtocht Europoort – Hull vv
– Transfers met touringcar naar York
– Kofferlabels en programma

Niet inbegrepen in de prijs
– Alle maaltijden
– Annulerings- en reisverzekering
– Overige, niet genoemde, zaken

Aanmelden
We hopen dat je met ons mee gaat naar York. Meld je aan voor deze reis via onderstaand vragenformulier uiterlijk voor 15 september 2019.

Dit bericht is geplaatst in Reizen, Uitstapje. Bookmark de permalink.