Klimmen en klauteren op 18 mei

Wil jij je grenzen verleggen en de adrenaline voelen stromen? Ga dan mee op zaterdag 18 mei 2019 naar het ‘Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen’ met Personeelsvereniging A.M.O.R. En ervaar een sportieve en unieke beleving.

Je legt zelfstandig 6 routes tussen de bomen af. Bij elkaar zijn er op de routes zo’n 90 hindernissen, variërend van 2 tot 10 meter hoog. De parcoursen zijn genummerd, van makkelijk (parcours 1) naar moeilijk (parcours 6).

Kidsroute
Er is ook een route, voor kinderen vanaf 5 jaar (minimaal 1.15m). De routes voor kinderen vanaf 8 jaar (minimaal 1.30m) en volwassenen zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden. Welke route je ook gaat klimmen, iedereen start met het oefenparcours. Hier controleren de instructeurs of je de instructie snapt en klaar bent voor het echte werk.

Voor de allerkleinsten heeft Staatsbosbeheer gratis speeltoestellen geplaatst in het bos bij de excursieschuur.

Locatie en prijs
Je wordt om 13.30 uur verwacht op de  locatie Kraaijensteinweg 140, Westenschouwen. Parkeren kan aan het Duinpad 1, 4328 PK Burgh-Haamstede / Westenschouwen.

De prijs die je betaalt is afhankelijk van de leeftijd. Vanaf 18 jaar betaal je als lid 15 euro p.p.; niet leden betalen 25 euro p.p. Ben je tussen de 13 en 17 jaar dan betaal je als lid 13 euro p.p.; niet leden betalen 23 euro p.p. Ben je tussen de 8 en 12 jaar dan betaal je als lid 11 euro p.p.; niet leden betalen 21 euro p.p. De kidsroute bedraagt voor leden 4 euro p.p. en niet leden betalen 14 euro p.p. De prijs is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.

Aanmelden doe je via A.M.O.R. geef bij aanmelding ook de leeftijd van de deelnemers door. Doe dit uiterlijk 1 mei 2019. Na deze datum hoor je of de dag doorgaat en kan er betaald worden.

Dit bericht is geplaatst in Sportief, Uitstapje. Bookmark de permalink.