Een smakelijke voorstelling: A star is born


De eerdere ‘smakelijke voorstellingen’ waar je met A.M.O.R. naartoe kon waren een succes. Daarom bieden we je dit weer aan. Deze keer met als hoofdgerecht de klassieker ‘A star is born’ in een extra lange versie.

 Deze langere versie bevat twaalf minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers, zoals uitgebreide versies van de nummers Black Eyes en Alibi, een a capella uitvoering van Shallow en de nummers Is That Alright?, Too Far Gone en Clover die alle drie nog niet eerder te horen waren.

Personeelsvereniging Amor biedt haar leden aan om naar deze film te gaan op dinsdagavond 23 juli 2019 om 18:30 uur in Cinemamiddelburg. Voorafgaand aan de voorstelling krijg je bij de Kloveniersdoelen een diner aangeboden, er is keuze uit een aantal gerechten, ook vegetarisch. 

Wat kost het?
De kosten van deze avond zijn voor leden en maximaal één introducé 7,50 euro per persoon. Voor niet-leden zijn de kosten 17,50 euro per persoon. De prijs is inclusief eten en film.

Wil je lekker eten en deze film zien meld je dan voor 16 juli hier aan.

Wanneer: 11 november 2021 van 19.00-22.00 uur
Waar: Slijterij ‘Kijk op Drank’ J.A. van der Goeskade 1 te Goes. Parkeren kan bij de Praxis of AH (gratis) of op het Molenplein (betaald)
Kosten: Voor leden en maximaal 1 introducé 15 euro per persoon; niet leden betalen 25 euro p.p.
Aanmelden: voor 5 november 2021
Betaling: direct na aanmelden door overmaken van het verschuldigde bedrag op rekening NL32INGB0002826315 t.n.v. Amor te Middelburg o.v.v. Ierse whisky

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Eten & drinken. Bookmark de permalink.