Busreis naar Düsseldorf gaat vanwege te weinig belangstelling niet door.


Duitsland staat bekend om haar gezellige kerstmarkten en 1 van de meest gezellige is die van Düsseldorf. Kerstliefhebbers, grijp je kans en ga met Personeelsvereniging A.M.O.R. op reis.

Op 6 en 7 december kun je zelf beoordelen of we gelijk hebben. Zoals gebruikelijk zijn er diverse opstapplaatsen en mogen ook leden van A.V.R.A. mee met deze reis.

Programma
Door op tijd te vertrekken, arriveren we vrijdag 6 december tegen de middag in Düsseldorf. De chauffeur brengt ons dan gelijk naar het centrum, de hotspot voor de kerstmarkten. Aan het einde van de middag brengt de chauffeur ons naar het hotel voor de incheck.

square grunge red cancelled stamp

Op zaterdag bergen we onze bagage na het ontbijt en uitchecken alvast in de bus op en worden we naar het centrum gebracht. Aan het begin van de avond reizen we terug naar Nederland.

Hotel
We verblijven in hotel Mercure hotel Düsseldorf Neuss**** Am Derikumer Hof 1 41469 Neuss Düsseldorf.

Het hotel ligt aan de zuidkant van het centrum, vlakbij de Rijn. Er is een tramhalte vlakbij. Het hotel ligt ca. 5 km van het centrum van Neuss, maar in de buurt van het hotel zijn ook wat cafés en restaurantjes te vinden.

We beschikken over kamers met bad/douche en toilet, haardroger, toiletartikelen, tv, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en gratis Wifi.

Kosten
De prijs voor leden van Amor en maximaal 1 introducé bedraagt 75 euro p.p. Leden van A.V.R.A. betalen 81 euro per persoon voor een lid en maximaal 1 introducé.

Niet-leden betalen 96 euro p.p. Wil je een 1- persoonskamer, dan betaal je 62 euro extra.

Aanmelden
Wil je mee met deze leuke kerstreis, meld je dan uiterlijk 19 oktober hieronder aan.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.