Kerstguirlande maken



Nog even en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor veel mensen een reden om het thuis gezellig te maken met een kerstboom of een mooi kerststuk. Met Personeelsvereniging A.M.O.R. kun je dit jaar kiezen om een guirlande maken. Leuk voor aan een deur of plank, of om neer te leggen op een schouw.

Wil jij ook een mooie guirlande maken? Ga dan mee met de Personeelsvereniging A.M.O.R. op donderdagmiddag 12 december.

Waar
De workshop wordt verzorgd door ‘De Bloemen van Koen’ in de loods van het bedrijf, Kleverkerkseweg 12 in Middelburg. De workshop begint om 16:00 uur. Het stuk kan in diverse kleuren worden gemaakt. Koen zorgt voor voldoende materiaal.Wel vraagt hij of je zelf een mesje en een snoeischaar mee wilt nemen. 

Kosten
De kosten bedragen voor leden en 1 introducé (geen collega) 25 euro per persoon. Voor dit bedrag krijg je het materiaal en koffie of thee met wat lekkers. Ben je geen lid van de personeelsvereniging dan betaal je 35 euro per persoon.

Aanmelden kan onderaan dit bericht.  Geef daarbij het aantal personen door en maak het verschuldigde bedrag over op rekening NL32INGB0002826315.

Wanneer: donderdag 12 december 2019, aanvang 16:00 uur
Waar: Kleverkerkseweg 12, Middelburg
Kosten: 25 euro per persoon (lid en 1 introducé)
Aanmelden: voor 4 december 2019
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘kerstguirlandes’.

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.