Heel A.M.O.R. bakt


In de kerstperiode smikkelen we heel wat af. Je kunt al je kransen, broden en vlaaien in de winkel kopen, maar veel leuker is het om ze zelf te maken. Jouw personeelsvereniging heeft een exclusieve kerstworkshop bakken geregeld bij de echte bakker Piet Daane in Vlissingen.


Workshop
Op maandag 16 december volgen we tussen 19:00 en 22:00 uur de workshop. Na ontvangst met koffie en -uiteraard- gebak gaan we zelf aan de slag. Onder deskundige leiding maken we een medium kerststol, een roomboter amandelkrans en een kerstvlaai. Na afloop neem je de zelfgemaakte producten mee naar huis. En geloven ze thuis niet dat je dit zelf gemaakt hebt? Bakkerij Daane geeft je een certificaat mee als bewijs.

Kosten
Voor deze workshop betaal je als A.M.O.R.-lid 27,50 euro. Je mag 1 introducé meenemen (geen collega) en dat kost ook 27,50 euro. Ben je geen lid of wil je met meer mensen komen, dan kost dat 37,50 euro per persoon.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop doe je onderaan dit bericht. Doe dit voor 1 december. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Vergeet niet na het aanmelden het verschuldigde bedrag over te maken.

Wanneer: maandag 16 december 2019, aanvang 19:00 uur
Waar: Vlissingen
Kosten: 27,50 euro per persoon (lid en 1 introducé)
Aanmelden: voor 1 december 2019
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘workshop bakken’

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Eten & drinken. Bookmark de permalink.