3-daagse reis naar Praag (volgeboekt)

Praag wordt als één van de mooiste steden van Europa beschouwd. Het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. ‘De Gouden Stad’, zoals één van de bijnamen van Praag luidt, ligt aan de rivier de Moldau. Bij deze reis worden de COVID-19 maatregelen volledig in acht genomen.


Praag kun je bezoeken samen met Personeelsvereniging A.M.O.R. van zaterdag 4 september tot en met maandag 6 september 2021. 

Hotel
We verblijven in EA hotel Julis Hotel Juliš ligt in het voetgangersgebied in het centrum van Praag, aan het Wenceslausplein. Op 1 minuut loopafstand vindt je het metrostation Můstek.

De ruime kamers hebben satelliet-tv, een goed uitgeruste kitchenette en een badkamer met een bad en een haardroger. Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijt geserveerd tussen 07:00 en 11:00 uur. In de zomermaanden kan het ontbijt geserveerd worden op een groot terras met uitzicht op de rustige, Franciscaanse tuin. Gasten kunnen ontspannen in het schaakcafé met schaaktafels en een schaakbibliotheek. Tegen een toeslag kun je tijdens je verblijf gebruikmaken van een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een modern fitnesscentrum van Form Factory. De kosten voor het zwembad bedragen CZK 200 per entree.

Reisprogramma (onder voorbehoud)
Zaterdag 4 september 2021
05.00 uur Vertrek Middelburg, ZEP-busparkeerplaats MiniMundi
05.25 uur Kapelle, carpool Vierwegen ( ANWB )
06.10 uur Roosendaal, De Stok parkeerterrein in de buurt van de Skydive   
07.45 uur Aankomst Schiphol
Vertrek: 09:45 uur naar Praag met vluchtnummer: KL1353 (alleen handbagage) verwachte aankomst op de luchthaven in Praag: 11.10 uur 
Let op: mondkapje is verplicht in het vliegtuig. Zorg hier voor.

In Praag staat een transfer klaar om ons naar het hotel te brengen.  Bij aankomst bij het hotel (ca. 12.15-12.30 uur) kan de bagage opgeslagen worden waarna de hele dag ter vrije besteding is. Inchecken kan later op de middag. (later volgt meer informatie hierover)

Om 11.00 uur kun je met een fietstocht door Praag o.l.v. een privégids in een groep van 16 deelnemers (van Amor) de prijs hiervan bedraagt 25 euro p.p. aanmelden via het formulier. De tocht duurt 3 uur.

Zondag 5 september 2021: na het ontbijt heb je de hele dag de tijd om Praag te ontdekken.

Maandag 6 september 2021
: na het ontbijt heb je nog tot ca. 16.00 uur* de tijd om Praag te bezoeken, dan staat het transfer klaar om ons naar het vliegveld te brengen. De terugvlucht is om 18:30 uur met KL1358.
20.05 uur: Aankomst Schiphol
20.30 uur: Vertrek met AMZ-touringcar richting Zeeland.
23:15 uur: Geplande aankomst te Middelburg (alle tijden onder voorbehoud)
* definitieve tijd volgt t.z.t.

Kosten
Deze reis bieden we aan voor 285 euro per persoon voor leden van de personeelsvereniging A.M.O.R., je mag een introducé (geen collega) meenemen voor dezelfde prijs. 

Bij deze prijs is inbegrepen: transfers in Nederland, vlucht Eindhoven-Praag v.v., transfers in Praag en 2 overnachtingen in 4-sterren hotel Juliš op basis van logies en ontbijt. 
Er is nu nog plaats voor 2 deelnemers, wil je mee, meld je dan snel aan. 

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, overige maaltijden, de fietstocht o.l.v. een Nederlandstalige gids die gepland staat voor de zondagmorgen om 11.00 uur.

Wanneer: zaterdag 4 september 2021 tot en met maandag 6 september 2021.
Waar: de mooie stad Praag
Kosten: 285 euro p.p. voor een lid en 1 introducé, niet-leden 305 euro p.p.
Aanmelden: niet meer mogelijk.
Betaling: na aanmelding ontvang je meer informatie over de betaling en de reis.

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.