Smakelijke voorstelling op 21 januari 2020

A.M.O.R. organiseert weer een smakelijke voorstelling. Ditmaal de film ‘Parasite’.

Het verhaal
De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Hapje eten
Op dinsdagavond 21 januari 2020 kun je met Personeelsvereniging A.M.O.R. de film ‘Parasite’ gaan bekijken bij Cinema Middelburg.
Voorafgaand aan de film kun je bij de Kloveniersdoelen een hapje eten, je hebt de keuze uit een vlees-, vis-, of vegetarisch menu.

Wat kost het?
Voor leden van A.M.O.R. bedraagt de prijs 7,50 euro per persoon, voor deze prijs mag je ook nog een introducé meenemen, deze introducé mag echter geen collega zijn. Voor niet leden bedraagt de prijs 17,50 euro per persoon. Drank is voor eigen rekening en dient apart te worden afgerekend.

Aanmelden
Je kunt je via het formulier onderaan aanmelden voor deze film, doe dit echter wel voor vrijdag 17 januari 2020.

Wanneer: 11 november 2021 van 19.00-22.00 uur
Waar: Slijterij ‘Kijk op Drank’ J.A. van der Goeskade 1 te Goes. Parkeren kan bij de Praxis of AH (gratis) of op het Molenplein (betaald)
Kosten: Voor leden en maximaal 1 introducé 15 euro per persoon; niet leden betalen 25 euro p.p.
Aanmelden: voor 5 november 2021
Betaling: direct na aanmelden door overmaken van het verschuldigde bedrag op rekening NL32INGB0002826315 t.n.v. Amor te Middelburg o.v.v. Ierse whisky

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit, Entertainment. Bookmark de permalink.