Sail Amsterdam 2020 rondvaart langs alle Tall Ships…..

Sinds 1975 komen elke vijf  jaar Tall Ships van over de hele wereld naar Amsterdam.

SAIL werd 45 jaar geleden voor het eerst georganiseerd door de Amsterdamse haven als viering voor het 700-jarig bestaan van de hoofdstad. Dankzij het enorme succes werd toen besloten dit eens in de vijf jaar te herhalen. Door de jaren heen groeide SAIL uit tot het grootse vrij toegankelijke evenement van Nederland.

Rondvaart
In samenwerking met PV Knipoog  uit Amsterdam en PV Uitjebol uit Almere kun je een rondvaart langs alle Tall Ships en festiviteiten maken onder het genot van een drankje en  een warm/koud buffet.

Maak gebruik van dit unieke aanbod en beleef het mee!

Kosten
De prijs voor leden en max. 1 introducé voor leden van A.M.O.R. bedraagt 160 euro per persoon. Voor niet-leden is de prijs 172 euro per persoon. 
Bij voldoende deelnemers kan de prijs nog omlaag gaan.

Inclusief
Bij de prijs is inbegrepen: de rondvaart, warm en koud buffet aan boord en onbeperkt drankjes (koffie, thee, frisdrank, wijn en bier) aan boord.

Aanmelden
Uiterste aanmeldingsdatum dinsdag 29 januari 2020.

Let op! Er is slechts nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op=op!

Wanneer: donderdag 13 augustus 2020 van 12.45 uur tot 15.30 uur.
Waar: Amsterdam, vertrek vanaf Steiger Westergasfabriek dichtbij Stadsdeelkantoor Westerpark
Kosten: De prijs voor leden en max. 1 introducé voor leden van A.M.O.R. bedraagt 160 euro per persoon. Voor niet-leden is de prijs 172 euro per persoon. 
Aanmelden: voor 29 januari 2020
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Sail Amsterdam’

Dit bericht is geplaatst in Uitstapje. Bookmark de permalink.