Jubileumfeest

Helaas hebben we moeten besluiten om het jubileumfeest, zoals we dat hadden gepland voor 11 juni 2021, te annuleren. Meer informatie volgt.

Heb je het al gehoord?!

P.V. Amor heeft dit jaar haar 75- jarig jubileum en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan! Gedurende het jaar zullen we dit heugelijke feit met verschillende activiteiten vieren.

Feest
Op vrijdagavond 25 september a.s. gaan we feesten bij Jell’s in het centrum van Middelburg. Vanaf 18:30 uur word je ontvangen met een drankje en daarna kunnen je buiten (bij goed weer) genieten van een heerlijk buffet met warme en koude gerechten.

Tussen het eten en drinken door houden we de AMOR-Jubileumquiz! In verschillende rondes kun je je kennis over onder andere de personeelsvereniging testen. Wie is de grootste kenner van p.v. AMOR? 

Dus kom gezellig langs, alleen, met je partner of een groepje collega’s en maak het mee!

Voor 7,50 euro kun je een hele avond eten, drinken en feesten. Deze avond is alleen toegankelijk voor leden, maar natuurlijk mag ieder lid een introducé meenemen tegen deze ledenprijs (geen collega).

Opgeven voor het jubileumfeest kan binnenkort!

Ter gelegenheid van het jubileum geven we een jubileumboekje uit. Daarvoor zijn we op zoek naar leden, oud- leden, oud- bestuursleden die iets leuks willen bijdragen aan ons jubileumboekje. Dus heb je nog ergens foto’s liggen die je wilt delen of verhalen die je wilt vertellen, neem dan even contact op met het bestuur, dan maken wij er iets leuks van!

Koffiemoment
Op de dag van het jubileum, 15 juni 2020, was er een koffiemoment gepland waarbij het jubileumboekje zou worden uitgereikt.  Ook hiervoor zullen we een nieuwe datum plannen. Nadere informatie hierover volgt later.

 

Wanneer: vrijdagavond 11 juni 2021
Waar: Jell’s, Nieuwe Kerkgang 1 , 4331 BE Middelburg
Kosten: 7,50 per persoon voor leden (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs)
Aanmelden: binnenkort!
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Jubileumfeest’

Dit bericht is geplaatst in Avondje uit. Bookmark de permalink.