Bloemschikken in Hulst

Op 12 en 13 april 2020 is het weer Pasen, tijd voor het voorjaar. Wat is er nu leuker dan zelf een mooi Paasbloemstuk te maken en dit met trots in huis te kunnen plaatsen. Personeelsvereniging A.M.O.R. biedt jou de mogelijkheid om één van de onderstaande bloemstukken te maken.

Bloemstukken
Keuze 1: Lang tafelstuk met schors
Als basis maken we een bundel van schors. We gaan daarop paasnestjes maken. Verder gebruiken we takjes, bolletjes, verse bloemen en leuke paaseitjes om het geheel leuk aan te kleden in de paassfeer. Het is ongeveer 80 cm lang. Het is een stuk waar je lang plezier van zult hebben.

Keuze 2: Plankje met paaseieren
Dit stuk is ongeveer 60 cm lang. We bekleden twee kunststof eivormen met natuurlijke materialen. We verwerken hierbij vervolgens bolletjes, klimop, takjes en paaseitjes. Ook dit is een stuk waar je lang van kan genieten. Een voorbeeld van het stuk vind je terug op de website van Flowers & Friends.

Locatie
De workshop wordt op vrijdagavond 27 maart gegeven vanaf 19.30 uur bij Flowers & Friends te Hulst, in de workshopruimte van de winkel. Deze workshop is inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Kosten
De prijs van het bloemschikken is voor een lid en één introducé (geen collega) 25 euro per persoon, niet- leden betalen 35 euro per persoon.

Wanneer: vrijdagavond 27 maart 2020, aanvang 19:30 uur
Waar: Flowers & Friends, Stationsweg 5 te Hulst
Kosten: 25 euro per lid (ieder lid mag een introducé meenemen tegen ledenprijs, dit mag geen collega zijn), niet- leden betalen 35 euro per persoon
Aanmelden: voor 21 maart 2020
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Pasen Hulst’

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.