Beleef Londen in kerstsfeer! *geannuleerd*

Helaas hebben we de kerstreis naar Londen moeten annuleren. Degenen die zich al hadden opgegeven, ontvangen hierover nader bericht. De reis zal volgend jaar opnieuw worden georganiseerd.  Een nieuwe uitnodiging volgt!

Vol positiviteit biedt personeelsvereniging A.M.O.R. een kerstreis naar Londen aan!
Van 11 t/m 13 december 2020.

In samenwerking met AMZ zijn we tot onderstaand reisaanbod gekomen.
Natuurlijk blijven we de ontwikkelingen omtrent het corona- virus volgen en zullen we ons houden aan de regels zoals die op dat moment gelden.

Op vrijdag 11 december 2020 vertrekken we met de bus richting Calais, om daar via de tunnel naar Londen te reizen. We verblijven een heel weekend vlakbij het historische Greenwich, in het Oosten van Londen. Vlakbij het hotel vertrekt de lightrail; in slechts 12 minuten bent u in Canary Wharf, de nieuwe financiële wijk van Londen met clubs en winkels. Op 5 minuten loopafstand ligt het National Maritime Museum en de Royal Observatory. Restaurants en pubs liggen op een steenworp afstand van het hotel. Greenwich Park en de Meridian (nulmeridiaan) zijn te voet in 15 minuten te bereiken. Maar natuurlijk kun je ook met de AMZ- bus naar het centrum van Londen! Meer over Greenwich.

Hotel
We verblijven in Novotel London Greenwich**** op basis van logies met ontbijt. Het hotel heeft comfortabele kamers met bad/douche en toilet, haardroger, toiletartikelen, tv, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en er is gratis Wifi. Verder beschikt het hotel over een bar, restaurant, 24- uursreceptie en een fitnessruimte.

Programma:
Vrijdag 11 december 2020
07.15 uur Vertrek vanaf Roosendaal, De Stok ( bij Indoor Sky Dive ) en dan via Kapelle (ANWB), Middelburg (ZEP parking) en Terneuzen (n.t.b.) steken we om 12.15 uur met de shuttle over naar Engeland. We verwachten rond 13.15 uur (p.t.) in Londen centrum aan te komen. Tot 18.45 uur heb je de tijd in Londen daarna is het transfer vanaf het centrum naar het hotel waar de chauffeur zal assisteren bij het inchecken.
In verband met het rijtijdenbesluit zijn de bus en chauffeur daarna niet meer beschikbaar. 

Zaterdag 12 december 2020
Na het ontbijt is er een transfer naar het centrum van de stad; de gehele dag kun je op eigen gelegenheid doorbrengen in de kerstsfeer van de stad.
Op nader te bepalen tijd is er de mogelijkheid om met de AMZ- bus terug naar het hotel te gaan, maar je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid terug naar het hotel. Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen het hotel en het centrum van Londen.

Zondag 13 december 2020
Na het ontbijt en uitchecken rijden we richting het centrum voor een korte sightseeingtour, onder leiding van de chauffeur. Daarna kun je nog enkele uren doorbrengen in het centrum. In december zijn (bijna) alle winkels ook op zondag geopend.

De planning voor de terugreis is als volgt:
14.15 uur Vertrek vanuit Londen
+/- 17.20 uur Oversteek Folkestone – Calais via Eurotunnel
19.00 uur (Ned. tijd ) aankomst te Calais
21.45 / 22.00 uur thuiskomst Middelburg / Kapelle en 22.45 uur Roosendaal

Kosten
Deze reis bieden we aan voor 239* euro per persoon voor leden van de personeelsvereniging AMOR, je mag een introducé (geen collega) meenemen voor dezelfde prijs. Niet- leden betalen 259* per persoon.
Bij deze prijs is inbegrepen: vervoer met een luxe touringcar o.a. voorzien van DVD-speler, toilet, airconditioning, koffiebar en koelkast en 2 overnachtingen in het 4-sterren hotel Novotel Londen Greenwich op basis van logies en ontbijt.
*Let op, wil je graag een één- persoonskamer dan geldt voor de gehele reis een meerprijs van 108 euro per persoon.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier, tot            1 september 2020.

 

Wanneer:  11 t/m 13 december 2020
Bestemming: Novotel London Greenwich**** , Londen
Opstapplaatsen: Roosendaal, Kapelle, Middelburg, Terneuzen
Kosten: 239* euro per lid, elk lid mag een introducé meenemen
tegen ledenprijs, niet- leden betalen 259* per persoon.
Aanmelden: voor 1 september 2020 NIET MEER MOGELIJK
Betaling: We verzoeken je om na aanmelding een voorschot ad. 100 euro per persoon over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. pv A.M.O.R. o.v.v. ‘Londen 2020’, het restant ontvangen we graag voor 1 oktober 2020 

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.