Nog eendje….

 

Vanwege te weinig belangstelling is deze activiteit geannuleerd!!!

Ook toe aan een leuk uitstapje? Ga dan vrijdagmiddag 26 juni 2020 mee met personeelsvereniging AMOR!  Gezellig een middagje toeren door Zeeland!
De terrassen zijn dan ook weer beperkt open!

Met de eenden van Eendverhuur Zeeland gaan we op rondrit! We starten de rit in Goes om 13 uur. En zullen daar aan het eind van de middag ook weer eindigen.

Onderweg
De route (puzzeltocht) die we gaan rijden, wordt voor ons uitgestippeld.  Onderweg zijn voldoende leuke plekjes, waar wij als “koelbox- toerist” kunnen stoppen, voor een hapje of een drankje. Dit kan je per groep zelf verzorgen en meenemen om vervolgens gezellig in de buitenlucht te nuttigen!

Aanmelden
We gaan uit van maximaal 3 personen per auto, omdat dit voor het comfort en de belastbaarheid van de auto het beste is. Hierdoor vragen we je om aan te melden in groepjes van maximaal 3 personen per eend.  Een vereiste is wel dat de indeling bestaat uit eigen gezinsleden of mensen waarmee je de afgelopen weken al in contact bent geweest (conform de richtlijnen van het RIVM). Opgeven kan via onderstaand formulier tot 19 juni 2020.

Kosten
De kosten per eend zijn 117 euro. Leden van personeelsvereniging AMOR betalen 92 euro per eend. We hebben 7 eenden tot onze beschikking, dus vol=vol!   

Wanneer:  vrijdag 26 juni 2020
Waar: Eendverhuur Zeeland, Scottweg 33-B, 4462 GS Goes
Kosten: 117 euro per eend voor niet- leden,
voor leden is het 92 per eend
Aanmelden: voor 19 juni 2020
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag
over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v.
Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Nog Eendje’

Eendenrit

  • Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
Dit bericht is geplaatst in Uitstapje. Bookmark de permalink.