Nieuws vanuit het bestuur

Tuusbluufchocolade
Om jullie een hart onder de riem te steken heeft elk lid van personeelsvereniging A.M.O.R. een doosje bonbons van Chocolaterie Mauritsz mogen ontvangen. De bonbons stonden vol complimenten. En wat hebben jullie dit gewaardeerd! We hebben al een boel leuke reacties mogen ontvangen, waarvoor dank!
Van een aantal collega’s kwamen we tot de ontdekking dat de adresgegevens niet meer klopten, dus zijn er wijzigingen in je adres of je emailadres, geef dit a.u.b. aan ons door! Zo loop je niks mis.

Kieken met A.M.O.R.
In het kader van ons jubileum hebben we een fotowedstrijd georganiseerd. We hebben al mooie foto’s mogen ontvangen! De uiterste inzendtermijn is verlengd tot 1 januari 2021, dus meedoen kan nog steeds! 

@Home
Thuisblijven is nog steeds de norm. We proberen ons aanbod daar dan ook op aan te passen. Zo hebben jullie al kunnen genieten van een borrel@home met de borreltas van Floor Foods uit Middelburg en van bloemschikken@home van Rozenkwekerij Otte uit Kapelle. Maar we hebben nog meer in petto, hou dus de website in de gaten voor ons nieuwe aanbod!

Verslagen
Op de website kun je van de afgelopen activiteiten verslagen en foto’s terugvinden, leuk om er eens een kijkje te nemen!

We wensen jullie een gezellige decembermaand in huiselijke kring toe!

Namens het bestuur van personeelsvereniging A.M.O.R.,

Ingrid de Reus, voorzitter

Dit bericht is geplaatst in Mededelingen. Bookmark de permalink.