Kersttas

Kies je voor hartig of voor zoet deze Kerst? Onderstaand lees je alles over het lekkere aanbod dat Personeelsvereniging A.M.O.R. je doet: een goedgevulde kersttas.

In samenwerking met bakker Daane en Floorfoods kun je kiezen of je een tas met hartige inhoud wilt hebben of een tas met zoete inhoud. Als personeelsvereniging geven we je een hoge kerstkorting en daarom mag je maar 1 tas bestellen. Je moet dus een keuze maken.

De inhoud
In de tas van Floorfoods vind je:
– naar keuze een fles wijn (rood, wit of rosé) of twee flesjes bier (trippel, blond, donker);
– triobakje Italië (parmaham, kruidenkaas, Italiaanse salami);
– dipstokjes;
– Petrella (verse bieslook roomkaas);
– Gekruide notenmix;
– Chocorotsjes cookie fudge.

De tas van bakker Daane bevat:
– kerststol van 375 gram;
– roomboter amandelstaaf;
– pakje kerstkranskoekjes;
– chocolade kerstkrans van 200 gram.

Kosten
Dankzij de welwillendheid van beide bedrijven en de korting die we je als lid geven, betaal je slechts 10 euro voor de door jou te kiezen tas!

Ophalen
De tas moet je zelf ophalen op 22 december. Dat kan in de winkels van Floorfoods en Daane in Middelburg gedurende openingstijden. Of je kan je tas ophalen op 22 december tussen 14:00 en 17:00 uur in Kapelle of in Terneuzen. Op het bestelformulier (onderaan dit bericht) kun je aangeven waar je de tas op wilt halen.

Let op: je kan de tas alleen ophalen op genoemde locaties en tijdens genoemde tijden. Kort voor 22 december ontvang je adresgegevens van de ophaallocatie.

Bestellen
Je tas bestel je door het formulier onderaan dit bericht in te vullen. Bestellen kan tot en met vrijdag 18 december. Vergeet niet om gelijk je betaling over te maken. Bestellingen die niet op uiterlijk 18 december betaald zijn, vervallen.

 

Wanneer: ophalen kersttas – 22 december 2020
Waar: Middelburg, Kapelle of Terneuzen
Kosten: 10 euro
Bestellen en betalen: uiterlijk vrijdag 18 december 2020
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘kersttas’

Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.