Bakken voor Kerst

Door de coronacrisis organiseren we dit jaar geen bakworkshop voor Kerst. Dat hoeft echter niet te betekenen dat je zonder zelfgebakken lekkernijen Kerst gaat vieren. Met het bakpakket van bakker Daane maak je thuis zelf je kerstproducten.

Als je dit pakket bestelt, ontvang je alle benodigde ingrediënten en een link naar de video-instructie. Daarmee bak je in je eigen keuken het lekkers voor de kerstdagen.

Inhoud
Met de inhoud van het bakpakket maak je:
– een roomboter-amandelkerstkrans;
– een kerststol;
– Zeeuwse bolussen.

Het pakket bevat ook een handleiding en een link naar de instructievideo.

Kosten
Voor dit pakket betaal je als A.M.O.R.-lid 15 euro. Je mag maximaal 2 pakketten bestellen. Er kunnen geen pakketten door niet-leden besteld worden. 

Ophalen
Het pakket moet je zelf ophalen op 22 december. Dat kan in de winkel van bakker Daane in Middelburg gedurende openingstijden. Of je kan je pakket ophalen op 22 december tussen 14:00 en 17:00 uur in Kapelle of in Terneuzen. Op het bestelformulier (onderaan dit bericht) kun je aangeven waar je het pakket op wilt halen.

Let op: de pakketten zijn alleen op te halen op genoemde locaties en tijdens genoemde tijden. Kort voor 22 december ontvang je adresgegevens van de ophaallocatie.

Bestellen
Je pakket(ten)bestel je door het formulier onderaan dit bericht in te vullen. Bestellen kan tot en met vrijdag 18 december. Vergeet niet om gelijk je betaling over te maken. Bestellingen die niet op uiterlijk 18 december betaald zijn, vervallen.

Wanneer: ophalen pakket(ten) 22 december 2020
Waar: Middelburg, Terneuzen of Kapelle
Kosten: 15 euro per pakket (maximaal 2)
Bestellen en betalen: uiterlijk 18 december 2020
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘bakpakketten’

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Eten & drinken. Bookmark de permalink.