Oesterproeverij

In samenwerking met ’t Vliegend Hert uit Middelburg biedt personeelsvereniging A.M.O.R. een Zeeuwse oesterproeverij voor thuis aan.

Zeeuwse Oesters
De oesterproeverij bestaat uit een samenstelling van bijzondere Nederlandse oesters afkomstig uit de Zeeuwse wateren (Oosterschelde en Grevelingenmeer). De Zeeuwse oesters zijn een seizoenproduct en enkel verkrijgbaar in de maanden september tot en met mei.

Wat is de inhoud van de box
In de box vind je 6 oesters, waarvan er 3 bodemoesters (Creuses Oosterschelde III) zijn en 3 platte oesters (Dutch Imperial 3/0), een oestermes en een fles Via Barrosa Albarino, een Spaanse topwijn voor bij vis en schaaldieren. De proeverij wordt tevens voorzien van uitgebreide uitleg over de wijn en de oesters & tips en tricks voor het opensteken van de oesters.

Kosten
De kostprijs van deze box is 25 euro. Leden van personeelsvereniging A.M.O.R. betalen slechts 15 euro per box. Per lid mogen er maximaal twee boxen tegen ledenprijs worden afgenomen. Wil je meer boxen, neem dan even contact op met het bestuur.

Wanneer
De oesters worden elke vrijdag vers geleverd vanuit de kwekerij. Je kunt je bestelling afhalen op 12 februari 2021 in Middelburg, Kapelle of Terneuzen.

Je kunt de box(-en) bestellen tot en met 1 februari 2021 via onderstaand formulier.

 

Wanneer: 12 februari 2021
Waar: ’t Vliegendt Hert, Dam 61 te Middelburg of op afhaalpunt Kapelle / Terneuzen
Kosten: 15 euro per box
Aanmelden: voor 1 februari 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘Oesterproeverij’

Oesterproeverij

  • Leden van Personeelsvereniging A.M.O.R. kunnen een oesterproeverij voor thuis bestellen. Ben je lid en wil je een box voor 15 euro (max. 2 per lid) bestellen? Vul dan hier je naam in.
  • Na bestelling ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
  • Als lid mag je 1 of 2 boxen voor 15 euro per stuk bestellen.
  • Je kunt de box(-en) zelf ophalen op 12 februari in Middelburg bij ’t Vliegend Hert. Of je kunt de box(-en) op 12 februari tussen 14:00 en 17:00 uur ophalen bij een bestuurslid in Kapelle of Terneuzen.
Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.