Pub quiz @home.

Dat wordt wel een heel leuk evenement!
Op zaterdag 13 februari om 20:00 uur live vanuit Slot Oostende een super leuke quiz waar jij als lid van de personeelsvereniging A.M.O.R. thuis aan mee kunt doen op je laptop of tablet.

Dat wordt spannend en natuurlijk lachen, gieren, brullen met je eigen gezin of je beste vrienden in je eigen huiskamer (hou hierbij de maatregelen van het RIVM in acht). Er zijn vragen in diverse categorieën, zodat het voor iedereen leuk is om mee te spelen. Met foto’s, filmpjes, muziek en natuurlijk mooie prijzen!

Kosten
Wil jij met je team (minimaal 2 personen) meespelen? Dat kan! Leden van Pv. A.M.O.R. ontvangen een korting van 15 euro op de inschrijving van 35 euro voor 2 personen.  Wil je met meer personen deelnemen? Dat kan, deze betalen de normale prijs van 17,50 euro p.p.. 

Wat krijg je allemaal?
De allerleukste quiz, met muziek, filmpjes en tussendoor entertainment van de leukste quizmasters.
Keuze p.p.:
* 3 bieren (Blonde Jacoba, Gouden Gans en Dubbelslot)
* of 3 wijntjes (Droog wit, rood en rosé)
* of 3 huisgemaakte ice tea’s
met:
* Uitgebreide schaal met overheerlijke tapas. Dat wordt genieten tijdens de quiz……
(Kaas en worst, Japanse notenmix, olijven, rode bieten wrap met kruidenkaas en komkommer, stapellaar met tomaten tapenade en salami, blinde vink van zalm, mini blini met cranberry paté, dadel omwikkeld met Zeeuwse spek).

 Je kunt het ‘quiz-pakket’ afhalen bij Slot Oostende aan de Singelstraat 5 in Goes tussen 15-17 uur op zaterdag 13 februari.

Bezorgen
Op Walcheren, Noord- en Zuid Beveland wordt er gratis bezorgd door Slot Oostende dit kun je aangeven bij de bestelling.
Op Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen wordt niet bezorgd.
Leden uit Zeeuws-Vlaanderen kunnen het quiz-pakket ook in Terneuzen ophalen (gegevens volgen later)
Bij het inschrijven geef je aan: ophalen en bij afrekenen/factuur bij bestelnotities: AMOR Zeeuws Vlaanderen. Stuur dan je e-ticket naar de postbus en wij van Amor zorgen er voor dat je pakket in Terneuzen terecht komt waar je het dan op kan halen. Geef dit a.u.b. wel in de e-mail die je stuurt naar de postbus, dit is voor ons wel zo makkelijk.

Aanmelden
Je kunt je via de website van Slot Oostende aanmelden tot donderdag 11 februari 12.00 uur. Vul het inschrijvingsformulier in, betaal het volledige bedrag en zodra je na betaling je e-ticket hebt ontvangen (kijk ook in je spamberichten), stuur je een kopie van je e-ticket, met de naam van jouw team naar de postbus en je ontvangt de bijdrage van 15 euro per lid zo snel mogelijk op je rekening (geef in de mail ook het rekeningnummer door waarop de bijdrage mag worden overgemaakt).

We wensen je alvast veel plezier bij de quiz!

Wanneer: zaterdag 13 februari om 20.00 uur
Waar: @home via de laptop of tablet.
Kosten: voor leden zijn de kosten 20 euro.
Aanmelden: uiterlijk 11 februari 2021 12.00 via de website van Slot Oostende
Betaling: direct na aanmelden bij Slot Oostende, de bijdrage van 15 euro ontvang je na insturen kopie e-ticket naar de postbus van A.M.O.R.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment. Bookmark de permalink.