Bakken voor Pasen

Wil je met Pasen genieten van je zelfgebakken lekkernijen? Bestel dan via de personeelsvereniging het doe-het-zelf bakpakket van bakker Daane.

Als je dit pakket bestelt, ontvang je alle benodigde ingrediënten en een instructie. Daarmee bak je in je eigen keuken het lekkers voor de paasdagen.

Inhoud
Met de inhoud van het bakpakket maak je:
– een grote paasslof;
– 12 vlecht-briochebroodjes;
– een grote paas-chocoladereep (zelf versieren met geleverde toppings).

Het pakket bevat ook een handleiding.

Kosten
Voor dit pakket betaal je als A.M.O.R.-lid 7,50 euro.  Er kunnen geen pakketten door niet-leden besteld worden. 

Ophalen
Het pakket moet je zelf ophalen op 1 april 2021. Dat kan in de winkel van bakker Daane in Middelburg gedurende openingstijden. Of je kan je pakket ophalen op 1 april tussen 14:00 en 17:00 uur in Kapelle of in Terneuzen. Op het bestelformulier (onderaan dit bericht) kun je aangeven waar je het pakket op wilt halen.

Let op: de pakketten zijn alleen op te halen op genoemde locaties en tijdens genoemde tijden. Kort voor 1 april ontvang je adresgegevens van de ophaallocatie.

Bestellen
Je pakket(ten)bestel je door het formulier onderaan dit bericht in te vullen. Bestellen kan tot en met 28 maart. Vergeet niet om gelijk je betaling over te maken. Bestellingen die niet op uiterlijk 28 maart betaald zijn, vervallen.

 

Wanneer: ophalen pakket(ten) 1 april 2021
Waar: Middelburg, Terneuzen of Kapelle
Kosten: 7,50 euro per pakket
Bestellen en betalen: uiterlijk 28 maart 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘bakpakket’

 

Bakken voor Pasen

  • Alleen leden van Personeelsvereniging A.M.O.R. kunnen een bakpakket bestellen. Ben je lid en wil je een bakpakket voor 7,50 euro bestellen? Vul dan hier je naam in.
  • Na bestelling ontvang je op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging.
  • Je kunt het pakket zelf ophalen op 1 april in Middelburg bij bakker Daane. Of je kunt het pakket op 1 april tussen 14:00 en 17:00 uur ophalen bij een bestuurslid in Kapelle of Terneuzen.
Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.