Paastassen

Kies je voor hartig of voor zoet met Pasen? Onderstaand lees je alles over het lekkere aanbod dat Personeelsvereniging A.M.O.R. je doet: een goedgevulde paastas.

In samenwerking met bakker Daane en Floorfoods kun je kiezen of je een tas met hartige inhoud wilt hebben of een tas met zoete inhoud. Als personeelsvereniging geven we je een hoge paaskorting en daarom mag je maar 1 tas bestellen. Je moet dus een keuze maken.

De inhoud
In de tas van Floorfoods vind je:
– naar keuze een fles wijn (rood, wit of rosé) of twee flesjes bier (trippel, blond, donker);
– Dip van Floor!;
– dipstokjes;
– Mini borrelworstjes;
– Japanse mix;
– Paaseitjes;
– Stuk paaskaas;
– Punt brie;
– Olijven.

De tas van bakker Daane bevat:
– een Paasstol middel;
– een zakje paaseitjes, massief;
– een Paas tulbandcake;
– 6 paashaas briochebroodjes.

Kosten
Dankzij de welwillendheid van beide bedrijven en de korting die we je als lid geven, betaal je slechts 10 euro voor de door jou te kiezen tas!

Ophalen
De tas moet je zelf ophalen op 1 april 2021. Dat kan in de winkels van Floorfoods en Daane in Middelburg gedurende openingstijden. Of je kan je tas ophalen op 1 april tussen 14:00 en 17:00 uur in Kapelle of in Terneuzen. Op het bestelformulier (onderaan dit bericht) kun je aangeven waar je de tas op wilt halen.

Let op: je kan de tas alleen ophalen op genoemde locaties en tijdens genoemde tijden. Kort voor 1 april ontvang je adresgegevens van de ophaallocatie.

Bestellen
Je tas bestel je door het formulier onderaan dit bericht in te vullen. Bestellen kan tot en met 28 maart. Vergeet niet om gelijk je betaling over te maken. Bestellingen die niet op uiterlijk 28 maart betaald zijn, komen te vervallen.

 

Wanneer: ophalen paastas – 1 april 2021
Waar: Middelburg, Kapelle of Terneuzen
Kosten: 10 euro
Bestellen en betalen: uiterlijk 28 maart 2021
Betaling: direct na aanmelden door het verschuldigde bedrag over te maken op NL32INGB0002826315 t.n.v. Personeelsvereniging A.M.O.R. o.v.v. ‘paastas’

Dit bericht is geplaatst in Eten & drinken. Bookmark de permalink.